Αρχίζουν οι εγγραφές στον Πανερυθραϊκό

Αύριο αρχίζουν οι εγγραφές για τη νέα σεζόν στον Πανερυθραϊκό, με αρχιπροπονητή του προγράμματος για 13η συνεχόμενη χρονιά τον Δημήτρη Χουχουλή και άμεσους συνεργάτες του τον Διονύση Κατσιώτη και τον Στέλιο Κοντούδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αγαπητοί αθλητές,

Αγαπητοί γονείς,

Αγαπητοί φίλοι του Πανερυθραϊκού Τμήματος Μπάσκετ,

Ο Πανερυθραϊκός Τμήμα Μπάσκετ

σας καλωσορίζει και εύχεται στους μικρούς αθλητές μας

καλή αγωνιστική και μπασκετική χρονιά!

Καλή πρόοδο, υγεία και πάντα επιτυχίες στους στόχους σας!

Έχουμε την χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι ξεκινάει η νέα αγωνιστική σεζόν 2013-2014 που θα έχει διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο. Με την ευκαιρία της έναρξης των εγγραφών, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την εμπιστοσύνη και προτίμηση που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια και να σας ευχηθούμε καλή χρονιά με ΥΓΕΙΑ, αλληλεγγύη και αισιοδοξία, τρία απαραίτητα συστατικά για να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί τις δύσκολες κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε σήμερα.

Αναφορικά, ο ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ μας αριθμεί αισίως 250 εγγεγραμμένους αθλητές στα τμήματα Υποδομής του, ηλικίας 6 έως 18 ετών. Το γεγονός ότι η Ανδρική ομάδα αγωνίζεται για πολλά χρόνια στις Εθνικές Κατηγορίες αποτελεί επιτυχία σε όλα τα επίπεδα (διοικητικά & αγωνιστικά) και αναμφισβήτητα έναν από τους σημαντικότερους λόγους ανάπτυξης των Τμημάτων Υποδομής μας.

Ο αρχιπροπονητής του προγράμματος των Τμημάτων Υποδομής κ. Χουχουλής Δημήτρης, προπονητής της Ανδρικής ομάδας για 13η συνεχή χρονιά, μαζί με το μέλος του ΔΣ κ. Κατσιώτη Διονύση, και ένα εξειδικευμένο προπονητικό επιτελείο με τη συμμετοχή του κ. Κοντούδη Στέλιου, μακροβιότερου αθλητή στην ιστορία του ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΥ, στελεχώνουν το δυναμικό υποστήριξης και παράλληλα την διεκπαιρέωση του αγωνιστικού και οργανωτικού προγράμματος με σκοπό την καλύτερη λειτουργία των Τμημάτων Υποδομής.

Με τις γνώσεις, την εμπειρία, την παιδαγωγική τους προσέγγιση και την ευχάριστη διάθεση επιτυγχάνουν την αρτιότερη διδασκαλία των δεξιοτήτων του μπάσκετ και προετοιμάζουν τα παιδιά για ένα δίκαιο, ομαδικό αλλά και ανταγωνιστικό παιχνίδι. Απώτερος σκοπός μας είναι να συμβάλλουμε καθοριστικά στην ανάπτυξη του αθλήματος στο Δήμο της Κηφισιάς, να δώσουμε στους νέους τη δυνατότητα να αθλούνται στον ελεύθερο χρόνο τους και να δημιουργήσουν συναναστροφές σε ένα υγιές και ακίνδυνο περιβάλλον.

Τα Τμήματα Υποδομής στεγάζονται σε δυο κλειστά γυμναστήρια με εύκολη πρόσβαση: στο προπονητήριο “Φώτης Βαρδαξής” και στο γήπεδο “Στέλιος Καλαϊτζής». Οι προπονήσεις των Τμημάτων Υποδομής λαμβάνουν χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας με συχνότητα 2 έως 3 φορές ανάλογα με το τμήμα, ενώ παράλληλα οι αθλητές μας θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε αγώνες, στο εσωτερικό τουρνουά, και σε άλλες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

Οι εγγραφές ξεκινάνε από Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013 στο γραφείο του τμήματος στο κλειστό γυμναστήριο «Στέλιος Καλαϊτζής». Καλέστε στο τηλέφωνο 210 6200024 ή στο 6936 333 447 και ενημερωθείτε για τις ώρες εγγραφής και τα προγράμματα συμμετοχής».