“Small forward… Τι είναι αυτό;”, αναρωτήθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια και περίμενε να της δώσουν εξηγήσεις οι τέσσερις μπασκετόφατσες που είχε απέναντί της. Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιάννης Αθανασούλας, Χρήστος Δεληγιάννης και Αντώνης Μάντζαρης, παρέα με τον φίλο τους τον Βαγγέλη, είχαν φτιάξει τη δική τους ομάδα, τους “Πρώην” και έκαναν το παιχνίδι τους. Όχι όμως στο παρκέ όπως συνήθως, αλλά σε έναν διαφορετικό χώρο…

Στο πλατό του τηλεοπτικού παιχνιδιού “Ρουκ Ζουκ”, λοιπόν βρέθηκαν οι τέσσερις μπασκετόφατσες και έδωσαν τις δικές τους ασίστ και πάσες, αλλά φρόντιζαν να ρίχνουν και τις κλεφτές ματιές τους στις αντιπάλους τους!!!

Λογικό, άλλωστε, καθώς οι “Νυν”, οι πέντε κοπέλες που ήταν απέναντί τους ήταν η μία πιο ωραία από την άλλη (μοντέλα γαρ…) και φυσικά η παρουσιάστρια του παιχνιδιού δεν έχασε την ευκαιρία για κάποιο… προξενιό! Το τέλος του παιχνιδιού βρήκε τους “Πρώην” να φεύγουν νικητές και να δωρίζουν το ποσό για φιλανθρωπικό σκοπό, ενώ για όσους τους έχασαν σήμερα, τα παιδιά θα παίξουν και αύριο….