Ασίστ στους… πρόσφυγες από τον Πανναξιακό

pannaxiakos metanastesΕντός των γραμμών του παρκέ δείχνει αξιόλογο αγωνιστικό πρόσωπο ο Πανναξιακός, αλλά κι εκτός παρκέ δεν πάει πίσω! Οι νεοφώτιστοι στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής αφουγκραζόμενοι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες που καθημερινά καταφθάνουν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου αποφάσισαν από σήμερα (11/11) να ξεκινήσουν τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για να δώσουν με το δικό τους τρόπο μία πολύ σημαντική… ασίστ σ΄ όλους αυτούς τους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού αναφέρει:
«Ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν., ως ελάχιστο δείγμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους πρόσφυγες που καθημερινά καταφθάνουν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, ανακοινώνει ότι από αύριο 11 Νοεμβρίου, διοργανώνει συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης που θα αποσταλούν άμεσα, στα κέντρα υποδοχής προσφύγων στα νησιά Λέσβος, Κως, Χίος, Σάμος.
Στην προσπάθεια αυτή καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας και όλους τους κατοίκους του νησιού να βοηθήσουν. Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται στα γραφεία της ομάδας στο Κλειστό Γυμναστήριο Χώρας Νάξου, καθημερινά από 11.00 μέχρι 13.00 και από 19.00 μέχρι 21.00.
Τα είδη προς συγκέντρωση είναι τα εξής : κουβέρτες, υπνόσακοι, μπουφάν, υποδήματα, πάνες, κάλτσες, σερβιέτες, μωρομάντηλα, βρεφικό γάλα Νο 1 και Νο 2, κρουασάν, χυμοί, μπισκότα.»