Ασίστ στους… συνανθρώπους τους από την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα

Ένα παιχνίδι μέσω του οποίου θα δοθεί μία… ασίστ στους συνανθρώπους μας που τούτες τις μέρες δεν έχουν ούτε τα απολύτως απαραίτητα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο κλειστό του Μουζακίου στις 13:00. Ο ΑΣΚ Καρδίτσας θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι με κοινωνικό χαρακτήρα τα Τρίκαλα B.C. και μέσα από αυτό το ματς θα έχουν την ευκαιρία για να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Οι προπονητές, βέβαια των δύο ομάδων θα κρατήσουν παράλληλα “ζεστούς” τους παίκτες τους και θα κάνουν και κάποια “πειράματα”, αλλά η ουσία του παιχνιδιού είναι ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας. Ο φιλικός αγώνας εντάσσεται στις εκδηλώσεις «Τεχνόδρομος» στο Μουζάκι και διοργανώνεται από το Δήμο Μουζακίου, τον Εμπορικό Σύλλογο και τους φορείς της πόλης και έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μιας και θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ο Α.Σ.Καρδίτσας με χαρά αποδέχθηκε τη σχετική πρόσκληση και το Σάββατο, μαζί με την ομάδα των Τρικάλων BC, το μπάσκετ της Θεσσαλίας στέλνει το μήνυμα της κοινωνικής προσφοράς. Επίσης, ο Α.Σ.Κ. καλεί όλους τους φιλάθλους να βρεθούν στο κλειστό του Μουζακίου και να συνεισφέρουν με τρόφιμα στον κοινωνικό σκοπό του φιλικού αγώνα.

Με μεγάλη επιτυχία το Γιορτινό Προπονητικό Camp του Α.Σ.Κ.

Με πολλή και ποιοτική προπόνηση, εξαιρετική διάθεση από τα παιδιά που συμμετείχαν, ολοκληρώθηκε το Γιορτινό Προπονητικό Camp που διοργάνωσε ο Α.Σ.Καρδίτσας στο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας στις 28,29 και 30 Δεκεμβρίου. Στόχος του camp, που απευθύνθηκε σε παιδιά ηλικίας 11-17 ετών, ήταν να μπουν οι νεαροί αθλητές σε ένα πρόγραμμα εξειδικευμένης προπόνησης με σύγχρονες ασκήσεις ατομικής βελτίωσης. Με την επίβλεψη των προπονητών Κώστα Ρουμελιώτη, Κώστα Κομποδιέτα και των συνεργατών τους, οι μικροί αθλητές που συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν σε υψηλούς ρυθμούς, να ακούσουν συμβουλές από τους προπονητές του Α.Σ.Κ. και να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους. Το Γιορτινό Προπονητικό Camp που διοργάνωσε ο Α.Σ.Καρδίτσας, ήταν μόλις η πρώτη από μια σειρά αντίστοιχων εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν και σαν στόχο έχουν να φέρουν τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό και το μπάσκετ και να έχουν τη δυνατότητα να βελτιώνονται διαρκώς μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με τις πλέον σύγχρονες ασκήσεις.

Μετά το τέλος του camp, οι προπονητές ευχαρίστησαν τα περίπου 40 παιδιά για τη συμμετοχή τους, αλλά κυρίως για την εξαιρετική διάθεση που έδειξαν στο τριήμερο των προπονήσεων. Επίσης, ο Α.Σ.Καρδίτσας ευχαριστεί θερμά το Δ.Ο.Π.Α.Καρδίτσας για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του κλειστού γυμναστηρίου της πόλης μας, στις οποίες φιλοξενήθηκε το camp.