Ασημάκης: «Να παίξουμε πιο ελεύθερα»

asimakisΟ Πιερικός Αρχέλαος θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (29/3) τον Προμηθέα Πατρών σ’ ενα α από τα δυσκολότερα παιχνίδια καθώς οι πατρινοί είναι πρώτοι στη βαθμολογία (ισοβαθμία με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων) και αήττητος στην έδρα του.

Ο αρχηγός του Πιερικού Αρχέλαου Γιώργος Ασημάκης μίλησε στο επίσημο σάιτ της ομάδας εν όψει του κυριακάτικου αγώνα αναφέροντας:

«Παίζουμε ίσως με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος,με τους πιο έμπειρους παίκτες με χρόνια παρουσίας στα γήπεδα. Εμείς έχουμε εκπληρώσει το στόχο μας που ήταν η παραμονή και τώρα χωρίς το άγχος του αποτελέσματος θα προσπαθήσουμε να παίξουμε πιο ελεύθερα και να πάρουν χρόνο συμμετοχής και οι πιο νεαροί συμπαίκτες μας που κάνουν εξαιρετική δουλειά και παρά το νεαρό της ηλικίας τους είναι συγκεντρωμένοι και έχουν θέληση!! Έχουμε κάποια θέματα τραυματισμών,δε θα είναι μαζί μας ο Νίκος ο Παπαδόπουλος αλλά με τη δουλειά όλη την εβδομάδα θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό του. Επίσης, θα ήθελα να του ευχηθώ περαστικά από εμένα προσωπικά αλλά και εκ μέρους όλων των παικτών και των προπονητών,γρήγορη ανάρρωση και σύντομα κοντά μας!!!».