«Αυτό που συμβαίνει, αρχίζει να ξεπερνά τα όρια της απλής σύμπτωσης» (vd)

Η Ενωση Ιλίου έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι γνώρισε την εντός έδρας ήττα στην παράταση από το Παγκράτι έχοντας όμως έντονα παράπονα από τη διαιτησία.  Συγκεκριμένα, ο σύλλογος διαμαρτύρεται για την τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης, όταν και ο Παπαγεργίου δέχτηκε φάουλ το όποιο όμως δεν σφυρίχτηκε ποτέ…

Η ανακοίνωση:

«Αυτό που συμβαίνει την εφετινή σεζόν στα παιχνίδια μας στη Β΄Εθνική, αρχίζει να ξεπερνά τα όρια της απλής σύμπτωσης.

Ένα ακόμη λάθος, σε κρίσιμο σημείο που έκρινε το αποτέλεσμα σε αναμέτρησης μας και πάλι εναντίον μας. Κυρίες και κύριοι πλέον μας έχει κουράσει όλο αυτό που συμβαίνει φέτος και δεν αξίζει να ασχοληθούμε άλλο. Ναι θα αποχαιρετήσουμε την κατηγορία, όμως θα το κάνουμε με αξιοπρέπεια, με ψηλά το κεφάλι, ακόμη και αν δεν μας το επιτρέπετε, ακόμη κι αν δίχως να το επιθυμούμε, καθώς θα ήταν μια ήρεμη σεζόν, όπου θα απολαμβάναμε απλά το ταξίδι μας, μας οδηγείτε σε σημείο να φαινόμαστε και γραφικοί.

Δεν θα πούμε άλλα λόγια, αφού το βίντεο και η φάση των τελευταίων δευτερολέπτων της κανονικής διάρκειας με το Παγκράτι μιλά από μόνη της.

Ενώ απέμενε χρόνος 4 δευτερολέπτων με το σκορ ισόπαλο 68-68, ο αθλητής μας (4) Μιχάλης Παπαγεωργίου, ενώ μάζεψε το ριμπάουντ, κατέβασε τη μπάλα και προσπάθησε να φύγει προς το αντίπαλο καλάθι, δέχτηκε καθαρό φάουλ από τον αθλητή του Παγκρατίου (14) Δημήτρη Μπένο, όμως η κυρία Χρυσάνθη Γαρίνη που ήταν μπροστά δεν υπέδειξε την παράβαση με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να οδηγηθεί στην παράταση όπου η ομάδα μας γνώρισε την ήττα».