«Αφαίρεσαν από τον Άρη Πετρούπολης το όποιο δικαίωμα προς τη νίκη»

Ο Αρης Πετρούπολης αν και πάλεψε δεν τα κατάφερε απέναντι στην ομάδα της Νίκαιας. Ομως, στην Πετρούπολη έχουν παράπονα από το διαιτητικό δίδυμο του αγώνα, τα οποία και εξέφρασαν μέσω ανακοίνωσης, δίνοντας όμως παράλληλα συγχαρητήρια για τη νίκη στον Αρη Νικαίας. 

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΑΟ Άρης Πετρούπολης εκφράζει τη δυσαρέσκεια της για την αντιμετώπιση που έτυχε από τη διαιτησία στον τελευταίο αγώνα των ανδρών με τον Άρη Νικαίας, για το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας.

Δυστυχώς οι κ.κ. Ζιώγας και Πλιάκας δεν επέτρεψαν στην ομάδα μας να διεκδικήσει από τον αγώνα αυτό που της άξιζε. 
Το ότι η ομάδα δεν έχει ελπίδες παραμονής στην κατηγορία δεν της αφαιρεί το δικαίωμα να αγωνίζεται με αξιοπρέπεια, να διεκδικεί τη νίκη και να έχει μία αξιοκρατική και αντικειμενική αντιμετώπιση με σεβασμό στην ιστορία του συλλόγου!
Οι διαιτητές επέδειξαν ιδιαίτερη αυστηρότητα στους παίκτες του Άρη και μάλιστα την εξάντλησαν με τεχνική ποινή στον προπονητή της ομάδας, όταν διαμαρτυρήθηκε για φάουλ που δόθηκε κατά της ομάδας, ενω αντίθετα ήταν πιο ανεκτικοί στα μαρκαρίσματα των παικτών της αντίπαλης ομάδας.

Στην ουσία δηλαδή αφαίρεσαν από τον Άρη Πετρούπολης το όποιο δικαίωμα προς τη νίκη.
Με την παρούσα διαμαρτυρία μας σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να μειώσουμε τη νίκη που πέτυχε ο Άρης Νικαίας τον οποίο και συγχαίρουμε για την πρέπουσα αθλητική συμπεριφορά και τον σεβασμό προς την ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προσπάθεια του για παραμονή στην κατηγορία!».