Α’ ΕΣΚΑ: “Εφτάψυχος” ο Αρης Πετρούπολης!

Παράταση, ανατροπή και… μπόλικη τύχη χρειάστηκε ο Αρης Πετρούπολης προκειμένου να καταβάλει την Πεύκη με 70-68 και να διατηρηθεί “ζωντανός” στη μάχη για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, μέσω του δεύτερου “εισιτηρίου” που προσφέρουν τα πλέι οφ της Α’ ΕΣΚΑ. Η Πεύκη ήταν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα μπροστά στο σκορ, ξέφυγε μέχρι και με 12 πόντους διαφορά στο δεύτερο δεκάλεπτο, ωστόσο “κόλλησε” επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ομάδα της Πετρούπολης ροκάνισε τη διαφορά στην τρίτη περίοδο και στην παράταση κατάφερε να αντιπαρέλθει πάλι το κακό ξεκίνημα και να φτάσει στη νίκη. Η Πεύκη είχε δύο φορές την ευκαιρία στο τέλος της παράτασης να ισοφαρίσει μέσα από το “ζωγραφιστό”, δεν ήταν όμως εύστοχη και ο Αρης Πετρούπολης πανηγύρισε ξέφρενα την επικράτηση. Η σειρά πλέον είναι ισόπαλη (2-2) και όλα θα κριθούν στον αγώνα που θα γίνει την στο κλειστό της Πεύκης την προσεχή Δευτέρα (3/6) στις 20:15.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΠΕΥΚΗ 70-68 (60-60 κ.α.)
Διαιτητές: Αναστόπουλος, Μαγκλογιάννης, Παπαθανασίου
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Καράμπελας): Βενυτουράκης 12 (2), Λιάπουρης 14, Γεωργαλλής 11, Σκαλωμένος 10, Βασιλείου 2, Παπαδολιάς 4, Τάσσιος 7 (1), Τασούλας 3, Ντανάς, Φουντάς 7, Κανελλόπουλος, Bασιλειάδης.
ΠΕΥΚΗ (Κοντομηνάς, Αρβανίτης): Πατωνίδης, Τσιγωνάκης 5 (1), Κυριαζόπουλος 6, Κακκαβάς, Τζόλης, Χαντζής 2, Τασσιόπουλος 11 (2), Πιτσινός 4, Κεράτσας 7, Δήμας 13, Ρώσσης 5, Μπαρμπαρής 6, Τσελεμπής 9.

Τέταρτος ο Προμηθέας

Οσον αφορά τον αγώνα κατάταξης (χωρίς κάποια βαθμολογική σημασία, εκτός απροόπτου) μεταξύ του Προμηθέα και του Ζωγράφου, η ομάδα του Χαλανδρίου επικράτησε με 63-60 και τερμάτισε την 4η θέση της Α’ ΕΣΚΑ.