Β΄ΕΣΚΑ (2ος όμιλος) / 23η αγωνιστική – Πρωταθλητής ο Αίολος Ταύρος

aiolosΤην κατάκτηση του πρωταθλήματος -και συνάμα της ανόδου στην Α’ ΕΣΚΑ- πανηγυρίζει από το βράδυ της Πέμπτης ο Αίολος Ταύρος, ο οποίος επικράτησε εύκολα του Χαραυγιακού με 56-35, παρά την απουσία του τραυματία Σπυριδάκη και την αποχώρηση του Χάλαρη με τραυματισμό κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Στο νήμα πήραν τις νίκες οι γηπεδούχοι στα δύο σημαντικότερα παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής, όσον αφορά την κούρσα που γίνεται για την τετράδα των πλέι οφ. Οι Θρακομακεδόνες νίκησαν τον Θεμιστοκλή 59-58 και οι Αχαρνής επιβίωσαν στην αναμέτρηση με τον Πρωτέα (με 68-67), ενώ και ο Αργοναύτης επιβλήθηκε των Αμπελοκήπων, διατηρώντας ακέραιες τις ελπίδες να μπει στην πρώτη τετράδα, την οποία διεκδικούν έξι ομάδες.

Μεταξύ αυτών είναι φυσικά και το Κουκάκι, που πήρε άκοπα τους δύο βαθμούς του αγώνα με την Εκάλη (20-0). Η συνεχής βροχόπτωση δημιούργησε προβλήματα στο γήπεδο, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση των Τριών Αστέρων με τις Κουκουβάουνες να διακοπεί στο ημίχρονο.

Τα αποτελέσματα:

Τρεις Αστέρες-Κουκουβάουνες διακόπηκε
Ιριδα Πετρούπολης-Αγιος Θωμάς 79-55
Αργοναύτης Τριγλίας-Αμπελόκηποι 71-63
Εκάλη-Κουκάκι 0-20 (ά.α.)
Θρακομακεδόνες-Θεμιστοκλής 59-58
Αίολος Ταύρος-Χαραυγιακός 56-35
Αχαρνής-Πρωτέας 68-67

Τα φύλλα αγώνα:

ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ-ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 56-35
Διαιτητές: Τσολάκος, Χατζηκυριάκος
ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ (Δημητρίου, Θεοφανίδης): Θεοχάρης 18, Μαραγκίδης, Χάλαρης 9, Αφαλίδης 6, Γιοβάς 9 (1), Μαμουνής, Κλήμης 2, Σωτηριάδης 6 (2), Χίνης, Τσεβρενίδης 2, Χουσεΐν 2.
ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Μπουγιούρας): Αντωνιάδης 4, Κωστελέτος 7 (1), Γκίκας, Δάβρης 10 (2), Κωστελέτος Γ. 4, Αγγελίνας 7 (1), Αρώνης 1, Αρβανίτης.

Η επόμενη αγωνιστική (24η, 2/4)

Αγιος Θωμάς-Τρεις Αστέρες
Αμπελόκηποι-Ιριδα Πετρούπολης
Πρωτέας-Αργοναύτης Τριγλίας
Κουκουβάουνες-Εκάλη
Κουκάκι-Θρακομακεδόνες
Θεμιστοκλής-Αίολος Ταύρος
Χαραυγιακός-Αχαρνής