Β΄ ΕΣΚΑ (1ος όμιλος) – Ισοφάρισαν Παλατιανή, Νικηφόρος

basketball_rainΗ Παλατιανή επικράτησε εκτός έδρας του Γέρακα, ισοφάρισε την σειρά σε 2-2 και την Πέμπτη (14/5) οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε ένα ακόμη παιχνίδι, το οποίο και θα δώσει το εισιτήριο της πρόκρισης. Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, η Παλατιανή νίκησε με 62-60 και επέστρεψε από το χάντικαπ των 2 ηττών στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, έχοντας πλέον την ευκαιρία να ολοκληρώσει την ανατροπή στην έδρα της.

Το ίδιο ακριβώς κατάφερε και ο Νικηφόρος. Μπήκε στην σειρά με την ΕΦΟΑ έχοντας το μειονέκτημα των 2 ηττών στην κανονική περίοδο, ωστόσο αρχικά μείωσε και την Δευτέρα ισοφάρισε την σειρά σε 2-2, επικρατώντας εκτός έδρας της αντιπάλου του με σκορ 67-61. Και ο Νικηφόρος πλέον θα έχει την πολυτέλεια να δει την πρόκριση να κρίνεται στην έδρα του, εκεί όπου θα υποδεχθεί την ΕΦΟΑ την Πέμπτη.

Τα αποτελέσματα:

ΚΑΟ Γέρακα-Παλατιανή        60-62
ΕΦΟΑ Σπ. Λούης-Νικηφόρος     61-67

Τα φύλλα αγώνα:

ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ-ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ 60-62
Διαιτητές: Θεονάς, Πολυχρόνης

ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ (Φράτας, Καρακώστας): Βασιλάκος 4, Χωματάς 6, Λουφόπουλος 11, Καραγιάννης 2, Κλεάνθους , Αρτουσένκο 5 (1), Τσεκούρας 3 (1), Μπάτσος 8, Παππάς 5, Χήτας, Πανταζής 6 (1), Φυκίδης, Κόρβιγκτον 9.
ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ (Παπανδρέου, Σωμαράκης): Τσαγκαράκης 20, Κακολύρης 5 (1), Φιλίππου 9 (1), Ντολαπτσής, Λίτσιος Χ. 12 (2), Μανθιός, Ανδροβιτσανέας, Μαργαρίτης, Καρτσούνης 2, Ντανάς 12, Λίτσιος Γ., Χριστόπουλος 2.