Βάζει… αλγόριθμο στο χορηγικό του “σχήμα” ο ΚΑΟ Μελισσίων!

Λένε ότι “των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν”. Κι αυτό δείχνουν να τηρούν και στον ΚΑΟ Μελισσίων, φροντίζοντας από τώρα για τη νέα περίοδο, όσον αφορά στο σκέλος των χορηγικών συνεργασιών. Με τον σύλλογο να βάζει… Αλγόριθμο στο χορηγικό του “σχήμα”, καθώς το ομόνυμο φροντιστήριο στηρίζει την ομάδα ενόψει της νέας περιόδου.

“Το φροντιστήριο Αλγόριθμος στηρίζει τον ΚΑΟ Μελισσίων”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου και εξηγεί αναλυτικά: “Ο αλγόριθμος είναι ένα καταξιωμένο, στον εκπαιδευτικό χώρο, φροντιστήριο προετοιμασίας για τις πανελλήνιες εξετάσεις, που με συνέπεια και επιτυχία βοηθά τους μαθητές να περάσουν στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και συγκεκριμένα στη σχολή που επιθυμούν. Επαγγελματίες καθηγητές με πολυετή εμπειρία και φροντιστηριακή νοοτροπία παρέχουν όλα τα απαραίτητα εφόδια που εξασφαλίζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα για κάθε μαθητή. Στο επίκεντρο της παιδευτικής δραστηριότητάς τους βρίσκεται πάντα ο μαθητής, οι ανάγκες, οι αγωνίες και φυσικά…η επίτευξη των στόχων του!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη χορηγική συνεργασία με τον ΚΑΟ Μελισσίων, καθώς και την προσφορά έκπτωσης 20% στα ετήσια δίδακτρα (για το σχολικό έτος 2020-2021) σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου που είναι εγγεγραμμένοι στον αθλητικό σύλλογο”.