Βαριά “καμπάνα” στη Νήαρ Ηστ για τα επεισόδια στο Μαρκόπουλο

Με αποκλεισμό και αφαίρεση 2 βαθμών από το τρέχων πρωτάθλημα, αλλά και “καμπάνα” αποκλεισμού 12 αγωνιστικών από το επόμενο πρωτάθλημα είναι η τιμωρία που επιβλήθηκε στη Νήαρ Ηστ για τα όσα συνέβησαν στο ματς με τον ΟΚΑΜ στο Μαρκόπουλο! Οι συγκεκριμένες ποινές επιβλήθηκαν στο σύλλογο της Καισαριανής, διότι είναι υπότροπος επεισοδίων, ενώ ο φάκελος των όσων διαδραματίστηκαν στο Μαρκόπουλο θα διαβιβασετί στον Αθλητικό Εισαγγελέα, ο οποίος και θα αναλάβει για τα… περαιτέρω!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ποινής όπως ανακοινώθηκε από την ΕΣΚΑ αναφέρει:

“Ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ της Α’ ΟΜΑΔΟΣ ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ με το υπάρχον σκορ 61-51 (Άρθρο 46 παρ.2, παρ. 3β, παρ.7).
Αποκλεισμός από τους υπόλοιπους αγώνες του οικείου πρωταθλήματος και ποινή αφαίρεσης δύο (2) βαθμών από το οικείο πρωτάθλημα , (ΣΟΒΑΡΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΛΠ Άρθρο 82, παρ.1, παρ.2, παρ.3).
Για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 δώδεκα (12) αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, (ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ, Άρθρο 82 παρ.5, παρ.7) , (ΣΟΒΑΡΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΛΠ- ΑΔΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Άρθρο 82 παρ.1, παρ.2, παρ.3 (ΥΠΟΤΡΟΠΗ).
Αποκατάσταση ζημιών σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας Ανδρών ( Άρθρο 11, παρ.ε -παραπτώματα-κυρώσεις ) &
Αποστολή φακέλου στον Αθλητικό Εισαγγελέα”.

.
Διαβάστε ακόμη…