Βασιλειάδης: «Να βελτιώσουμε τα νεκρά διαστήματα»

vasileiadisΣτα τελευταία φιλικά παιχνίδια η εθνική φανέρωσε το καλό της πρόσωπο. Αυτό έκανε και  απέναντι στην Τουρκία αποδεικνύοντας πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλου. Ο Κώστας Βασιλειάδης για τη βελτίωση που έχει δείξει η εθνική ομάδα στα τελευταία τρία ματς ανέφερε:

«Κάθε μέρα γινόμαστε καλύτεροι και αυτό είναι σημαντικό γιατί μπροστά μας έχουμε δέκα ημέρες που μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο και να είμαστε έτοιμοι. Υπάρχει καινούργια φιλοσοφία. Ξεκινήσαμε από την αρχή. Νομίζω θα είμαστε έτοιμοι στις 30 του μήνα για τον πρώτο αγώνα».

Όμως για τι θα πρέπει να δείξει η ελληνική ομάδα στο τελευταίο της φιλικό στην Τουρκία, ο Βασιλιάδεις δήλωσε: «Ένα καλύτερο πρόσωπο από το σημερινό. Να βελτιώσουμε τα νεκρά διαστήματα που είχαμε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μας για τα ριμπάουντ και να τρέξουμε περισσότερο».

Η επιστροφή του Καλάθη άλλαξε την οργάνωση της ομάδας, πάνω σε αυτό ο έμπειρος γκαρντ σχολίασε: «Είναι ο πιο καθαρός πόιντ γκαρντ που έχουμε αυτή τη στιγμή. Ανοίγει το παιχνίδι. Μας βοηθά όλους γιατί μας δίνει ανοιχτά σουτ, ασίστ στους ψηλούς και πιέζει τη μπάλα. Είναι κάτι που μας έλειπε και πάντα μία επιπλέον βοήθεια είναι πολύ σημαντική για την ομάδα. Με εκείνον σε καλή κατάσταση θα πάμε πολύ καλά».

Ο Βασιλειάδης εμφανίστηκε σίγουρος για την ετοιμότητα της εθνικής ομάδας στην Ισπανία: «Σίγουρα. Αυτό προσπαθούμε. Νομίζω θα τα καταφέρουμε γιατί δουλεύουμε με διπλές προπονήσεις σχεδόν καθημερινά για να δώσουμε το 100%.

Οσο για το τι φοβάται; : «Μόνο τον κακό μας εαυτό».