Βασιλόπουλος: «Ξεκινάμε ένα μαραθώνιο…»

Ο Φώτης Βασιλόπουλος μίλησε στο κανάλι του Ιωνικού στο youtube μετά τη νίκη και την απίστευτη χθεσινή του εμφάνιση απέναντι στον Πανερυθραϊκό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

“Σίγουρα όλες οι πρεμιέρες κρύβουν δυσκολίες. Εμείς μετά από μία πολύ καλή πορεία που είχαμε στο Κύπελλο, πλέον από σήμερα ξεκινάμε ένα μαραθώνιο για το μεγάλο μας στόχο που είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος τηςομάδας. Είναι πολύ σημαντική η σημερινή νίκη γιατί η Ερυθραία είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν κάτι έχοντας και μία δυνατή έδρα. Εμείς κρατάμε τη νίκη και τη διαφορά και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι”.

Αναφορικά με την καταπληκτική του εμφάνιση στο ματς (26 πόντους με 8 τρίποντα και 6 ασίστ) είπε: “Εγώ είμαι πλέι μέικερ της ομάδας και μου αρέσει να “δημιουργώ” φάσεις. Από τη στιγμή που και οι προπονητές μου και οι συμπαίκτες μου μου έχουν τόση εμπιστοσύνη με βοηθάει πάρα πολύ σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού. Όχι μόνο εμένα, τον κάθε παίκτη τον βοηθάει αυτή η συμπεριφορά. Το σημαντικότερο βέβαια είναι να κερδίζουμε γιατί αυτό κρατάμε στο τέλος της ημέρας και αυτό είναι που μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα”.

Τέλος, σχετικά με τον υπέροχο κόσμο της ομάδας που για ακόμη μία φορά βρέθηκε στο πλευρό μας και σε εκτός έδρας παιχνίδι ο Φώτης Βασιλόπουλος επισήμανε: “Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που σήμερα βρέθηκαν και πάλι κοντά μας. Δεν περιμέναμε να έρθουν τόσοι πολλοί λόγω του ποδοσφαιρικού αγώνα την ίδια ώρα. Ήταν μία πολύ σημαντική στήριξη. Πιστεύω ότι παιχνίδι με το παιχνίδι και με τον καιρό “κερδίζουμε” ολοένα και περισσότερο αυτή τη στήριξη του κόσμου. Είμαστε ευτυχισμένοι και για τη βοήθεια που μας δίνουν όπως και για το χαμόγελο που τους προσφέρουμε εμείς στο τέλος του ματς”.