Βατός: «Όλοι μας είχαν ξεγραμμένους»

Η νίκη επί του Ηρακλείου αποτέλεσε για τον Ηρακλή το καλύτερο δυνατό φινάλε σε μία χρονιά που έμοιαζε… χαμένη από χέρι στο ξεκίνημα. «Αξίζουν πολλά μπράβο στους παίκτες, το τεχνικό τιμ και τον κόσμο του Ηρακλή που ύστερα από μία δύσκολη σεζόν πετύχαμε το στόχο μας, που δεν ήταν άλλος από τη σωτηρία. Η σημερινή νίκη αποτελεί η επισφράγιση αυτής της τεράστιας προσπάθειας που καταβάλουμε από τον περασμένο Νοέμβριο. Παρά τις αντίξοες συνθήκες που συναντήσαμε τα καταφέραμε» δήλωσε ο γενικός αρχηγός του Ηρακλή Χρήστος Χρηστίδης.

Ο προπονητής των “κυανόλευκων”, Δημήτρης Βατός, έκανε κι αυτός τον απολογισμό του για τη σεζόν τονίζοντας πως… «είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι που φέραμε εις πέρας το στόχο της παραμονής και σχετικά νωρίς. Όλα τα παιδιά κάνανε μεγάλη προσπάθεια και έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό. Κατά τη διάρκεια της σεζόν κάναμε αρκετά πολλά παιχνίδια και γενικά δεν παρουσιαστήκαμε χαλαροί σε κανένα. Όλοι μας είχαν ξεγραμμένους αλλά εμείς αποδείξαμε ότι δίκαια παραμείναμε και ότι μπορούσαμε να τα είχαμε πάει ακόμα καλύτερα».

Ο Τάσος Τραϊανός δήλωσε με τη σειρά του: «Θέλαμε να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη μέσα στην έδρα μας. Τα καταφέραμε και δώσαμε χαρά στους οπαδούς μας που μας στηρίζουν όλη τη σεζόν. Στο τελευταίο δεκάλεπτο είχαμε τεράστιο πάθος και ενέργεια στο παιχνίδι μας και με κάποια καθοριστικά σουτ φτάσαμε στην επικράτηση».

Πηγή: bluearena.gr