Βεργανελάκης: «Τα επόμενα δύο παιχνίδια είναι πιο σημαντικά»

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα θα επιδιώξει την Κυριακή (4/11) ο Εσπερος στην Κεφαλλονιά απέναντι στον ΝΕΟΛ.

«Γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι ένα πολύ δύσκολο γήπεδο και οι οπαδοί του ΝΕΟΛ είναι πολύ θερμοί σε κάθε παιχνίδι βοηθώντας έτσι κομβικά την ομάδα τους όπως έκαναν και πέρυσι που συνέβαλαν τα μέγιστα στη μεγάλη ανατροπή. Αυτό που πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι με όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη και να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το ρυθμό», ανέφερε ο νεαρός πλεϊμέικερ, Αποστόλης Βεργανελάκης που πέρυσι αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στο Ληξούρι, μιλώντας για το Κυριακάτικο παιχνίδι της ομάδας με τον ΝΕΟΛ.

-Ποιος είναι ο στόχος του Έσπερου ΑΟΠΑ;

«Καταρχήν η παραμονή και παράλληλα να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».

-Ο δικός σου στόχος;

«Να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ και να αποκομίσω εμπειρίες από μια πολύ δύσκολη Κατηγορία στην οποία αγωνίζονται πολλοί ποιοτικοί παίκτες, κάτι που θα με βοηθήσει στη συνέχεια της καριέρα μου».

-Το σχόλιό σου για το παιχνίδι με το Ληξούρι;

«Ελπίζω να γίνει ένας ωραίος αγώνας τόσο για εμάς όσο και για τους φιλάθλους. Εγώ θα τον απολαύσω σίγουρα πάντως, μιας και η όλη ατμόσφαιρα μου είναι γνώριμη και θα έρθω σε επαφή ξανά με οικεία πρόσωπα και φίλους».

-Τι σημαίνει το 0/2 στο ξεκίνημα;

«Τίποτα απολύτως. Αντιμετωπίσαμε δύο ομάδες υψηλού επιπέδου και διαφορετικών στόχων. Τα επόμενα δύο παιχνίδια είναι πιο σημαντικά. Θα παίξουμε με ομάδες που πιστεύω ότι είναι πιο πολύ στα μέτρα μας και πρέπει να νικήσουμε».

-Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι καλή ή κακή για τον Εσπερο ΑΟΠΑ;

«Δεν έπαιξε κάποιο ιδιαίτερο ρόλο για εμάς. Κάναμε τη δουλειά και την προπόνηση που έπρεπε και είμαστε έτοιμοι για τις επόμενες υποχρεώσεις».

-Πώς βλέπεις το πρωτάθλημα, ποιες ομάδες και παίκτες ξεχωρίζεις;

«Είναι πολύ ανταγωνιστικό, τόσο για τις ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο όσο και για αυτές που θα παλέψουν την παραμονή και αυτό δίνει ένα έξτρα ενδιαφέρον. Οι ομάδες που ξεχωρίζουν είναι η Αχαγιά’82 ,η Ακράτα, ο Ιωνικός ΝΦ και το Αιγάλεω. Πιστεύω είναι αυτές που θα διεκδικήσουν την άνοδο χωρίς να υποτιμώ βέβαια και άλλες πολύ καλές ομάδες που μπορεί να κάνουν τη διαφορά στη συνέχεια! Οι δύο παίχτες που ξεχωρίζω είναι ο Φώτσης και ο Τσάμης οι οποίοι έχουν την πιο μακρά πορεία σε υψηλότερο επίπεδο».