Βεσκούκης: «Εχουμε μεγάλο κίνητρο»

veskoukisΤη δύναμη της έδρας θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ιωνικός Νικαίας αυτή την Κυριακή (7/2, 5 μ.μ.) απέναντι στον Πανελευσινιακό. “Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που εξαρτάται καθαρά από εμάς και την κατάσταση στην οποία θα εμφανιστούμε” υποστήριξε ο Σάκης Βεσκούκης αναφορικά με την αναμέτρηση με την ομάδα τη Ελευσίνας και συνέχισε: “Όταν η ομάδα έχει συγκέντρωση έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται κανέναν. Τους σέβεται όλους, αλλά δεν φοβάται κανέναν”.

Για το στοιχείο που θα κρίνει την αναμέτρηση ο έμπειρος φόργουορντ ήταν ξεκάθαρος: “Η συγκέντρωση σ’ αυτά που θα πούμε και θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε από θέμα τακτικής. Ένα ακόμη στοιχείο που θα κρίνει το παιχνίδι είναι η θέληση που θα δείξουμε για να κερδίσουμε. Πρέπει να δείξουμε στο γήπεδο ότι έχουμε μεγαλύτερη θέληση για τη νίκη από τον Πανελευσινιακό. Θεωρώ ότι μετά τις δυο ήττες από τον Πανιώνιο και τον Αμύντα έχουμε μεγάλο κίνητρο για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Με τη νίκη επί του Εργοτέλη δείξαμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο προκειμένου να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει ως σύλλογος”.

Η βοήθεια του κόσμου είναι κάτι που δεν παρέλειψε να αναφέρει ο Σάκης Βεσκούκης λέγοντας πως “είναι πολύ σημαντικό ότι θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Όταν μας στηρίζει αυτό το γεγονός μας δίνει δύναμη, τους θέλουμε πάντα δίπλα μας”.