Βετούλας: «Να παίξουμε το 101% των δυνάμεών μας«

Ηδη στον Απόλλωνα έχουν αφήσει πίσω τους την άδικη ήττα από τον Πανελευσινιακό, αφού οι «μελανόλευκοι» υποστηρίζουν πως στην τελευταία φάση έγιναν τρία φάουλ στον Δανιήλ τα οποία δεν δόθηκαν.  Πλέον, οι πατρινοί κοιτούν το επόμενο ματς με την Ολυμπιάδα, ένα παιχνίδι που μόνο αδιάφορο δεν είναι, αφού οι «πορτοκαλί» χρειάζονται τη νίκη για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους ή την ήττα του Πανερυθραϊκού στην Τρίπολη, για να παραμείνουν στην Α2.

«Eίναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα προηγούμενα 29 που δώσαμε. Έτυχε να είναι το τοπικό ντέρμπι με την Ολυμπιάδα, αλλά για εμάς δεν αλλάζει κάτι. Όσον αφορά στην αντιμετώπιση του αγώνα, θα γίνει όπως όλων των άλλων, δηλαδή στα μέσα της εβδομάδας», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Νίκος Βετούλας και συνέχισε:

«Το κίνητρο της νίκης είναι μεγάλο για την Ολυμπιάδα, προκειμένου να μην εξαρτάται από αποτελέσματα άλλων αγώνων. Όμως και εμείς έχουμε δείξει πως ανεξάρτητα με ποια ομάδα παίζουμε και τι στόχους και ανάγκες έχει, εμείς πάμε για τη νίκη. Αυτό θα κάνουμε και τώρα. Και αν μέχρι σήμερα παίζαμε με το 100% των δυνάμεών μας, τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε με 101%».

Πηγή: www.sportfmpatras.gr