Βισκαδουράκης: «Θα το παλέψουμε», Παπαδόπουλος: «Διορθώσαμε γρήγορα τα λάθη μας»

Ενα βήμα πιο κοντά στην εξασφάλιση της παραμονή της ήρθε η ΑΕΛ έπειτα από την επικράτησή της επί του Ηρακλείου. Οι «βυσσινοί» αν και βρέθηκαν στο πρώτο μέρος πίσω με 12 πόντους κατάφεραν να ανέβασαν το ρυθμό τους παίρνοντας τελικά τη νίκη. Αυτό σχολίασε μεταξύ άλλων, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ενώ για το ματς μίλησε και ο Γιάννης Βισκαδουράκης.  

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για την πορεία της και για τη δουλειά. Να ευχαριστήσω για τη φιλοξενία [, ανέφερε ο τεχνικός του Ηρακλείου και συνέχισε: «Νομίζω κάναμε ένα καλό παιχνίδι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ίσως να φάνηκε η έλλειψη δυνάμεων. Είχαμε κάποιες κακές επιλογές και χάσαμε. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι, νομίζω θα το παλέψουμε».

Από την πλευρά του ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, σχολιάζοντας το παιχνίδι, δήλωσε:  «To σημερινό ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Σημαντικός παράγοντας για το ματς ήταν η ώρα έναρξης του αγώνα. Εμείς δεν είχαμε ξαναπαίξει τέτοια ώρα και μέχρι να βρούμε το ρυθμό μας χάσαμε ένα ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, αυξήσαμε την ένταση και τον ρυθμό μας και γίναμε πιο πιεστικοί καταφέρνοντας στο τέλος να επικρατήσουμε.

Δεν περιμέναμε τόση μεγάλη αντίσταση από την ομάδα του Ηρακλείου. Θεωρώ πως αν το Ηράκλειο δείξει το ίδιο πρόσωπο, που είδαμε εμείς και συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος, τότε θα έχει μεγάλη τύχη στα play out.

Θέλω να ευχαριστήσω το κόσμο που ήρθε στο γήπεδο αυτή την ώρα. Μας έδωσε μεγάλη ώθηση, καθώς τα ματς που στραβώνουν στην αρχή είναι αρκετά δύσκολα. Εκτός από την αγωνιστική ικανότητα των παικτών θα πρέπει να έχεις και τη συμμετοχή του κόσμου και σήμερα ήταν αυτοί που έδωσε δύναμη στα παιδιά.

Εμείς κάναμε κάποια λάθη, που έχουν σχέση με τη συγκέντρωσή μας, όπως και με την αγωνιστική μας συμπεριφορά, αλλά τα διορθώσαμε γρήγορα.

Ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς. Προσθέσαμε δύο πολύτιμους βαθμούς που θα μας βοηθήσουν στον στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή του πρωταθλήματος και ήταν η παραμονή μας στην κατηγορία. Να ευχαριστήσω τους παίκτες μου και εύχομαι στο Ηράκλειο καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Πηγή video: Billkara