Βλάχος: «Κάθε ματς κρύβει παγίδες»

 

maxairasΟ Βαγγέλης Βλάχος έχει επιστήσει την προσοχή των παικτών του, στο παιχνίδι κόντρα στο Ηράκλειο, το οποίο είναι -όπως όλα τα άλλα- δύσκολο. “Για μας είναι σημαντικό σε κάθε αγωνιστική να κερδίζουμε κάτι, να χτίζουμε αυτοπεποίθηση, να αποκτάμε εικόνες και να μαθαίνουν τα παιδιά μέσα από τα λάθη τους” τόνισε ο κόουτς του Εθνικού και συμπλήρωσε: “Κρατάμε την καλή ψυχολογία, που μας δίνει η εκτός έδρας νίκη επί του Παγκρατίου, αλλά πρέπει να διαχειριστούμε τον ενθουσιασμό των παιδιών. Περιμένουμε από τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει, ώστε να δώσει ώθηση στην ομάδα μας, στο ματς με το Ηράκλειο”.

“Όποιος νομίζει ότι υπάρχουν εύκολοι αγώνες στη φετινή Α2, απλά δεν γνωρίζει την κατηγορία. Κάθε ματς κρύβει παγίδες, κάθε αντίπαλος είναι υπολογίσιμος, ειδικά για τη δική μας ομάδα, που είναι νεανική, που δημιουργήθηκε αργά και που περπατά βήμα βήμα τις εμπειρίες”.

Ο Κώστας Μαχαίρας είναι από τους πιο έμπειρους παίκτες του Εθνικού. “Μπορεί να ακούγεται κοινότυπο, αλλά θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Θέλουμε να μας ενισχύσει με τη φωνή του, να μας δώσει δύναμη όταν κάτι δεν μας βγαίνει. Κι αν το θέλω εγώ, που έχω περισσότερες εικόνες, φανταστείτε πόσο σημαντικό είναι για τα νέα παιδιά” δήλωσε και προχώρησε ένα βήμα πιο μακριά:

“Έχουμε κάνει μια ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα, που αντιμετωπίζει κάθε αγώνα ξεχωριστά και θα κάνει στο τέλος το ταμείο. Μια ομάδα που παλεύει για κάθε μπάλα, για κάθε ριμπάουντ, σε κάθε φάση. Μια ομάδα που αξίζει να τη στηρίξουν όλοι οι φίλοι του συλλόγου”.