Βλασσόπουλος: «Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι τελικός»

feaΗ ΦΕΑ έκανε αυτό που έπρεπε παίρνοντας τη νίκη απέναντι στην Ακράτα έχοντας μάλιστα τη συμπαράσταση του κόσμου της και για τον λόγο αυτό μετά το τέλος του αγώνα παίκτες και προπονητικό τιμ έκαναν «ζντο» μπροστά από την εξέδρα που καθόντουσαν. Ο τεχνικός της ΦΕΑ Κυριάκος Κοσμίδης για ακόμη μια φορά τον ευχαρίστησε ενώ του απέδωσε τα εύσημα για την στάση τους. «Μπράβο, συγχαρητήρια», τους είπε.

Βλασσόπουλος: «Ηταν μία άνετη νίκη»

Πρώτος σκόρερ των «κυανόλευκων» με 20 πόντους και τρία τρίποντα ήταν ο Γιώργος Βλασσόπουλος. Ο 29χρονος γκαρντ μετά το τέλος του ματς δήλωσε: «Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς ήταν μια άνετη νίκη. Παίξαμε γερά στην άμυνα, πήραμε με το μέρος μας την ψυχολογία του ματς, είχαμε υψηλά ποσοστά στην επίθεση και τα καταφέραμε. Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι ένας τελικός και πλέον κοιτάμε να πάρουμε όσες πιο πολλές νίκες μπορούμε μέχρι το τέλος».

Γόντικας: «Χρειαζόμαστε και μία εκτός έδρας νίκη»

Από την πλευρά του ο έτερος από τους πρώτους σκόρερ της ΦΕΑ, ο Μπάμπης Γόντικας τόνισε: «Πραγματοποιήσαμε με διαφορά το καλύτερο παιχνίδι που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Κλειδί της επιτυχίας μας ήταν η άμυνα. Για 40 λεπτά ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι. Πλέον πρέπει να κάνουμε και μια μεγάλη νίκη μακριά από την έδρα μας».

Μπούσι: «Συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου»

Τέσσερα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ του Μπούσι της ΦΕΑ και των Σχορτσιανίτη και Μπιτσάκου της Ακράτας. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, ωστόσο, το θέμα λύθηκε. Από την πλευρά του, ο νεαρός γκαρντ των γηπεδούχων αναφερόμενος στο περιστατικό αυτό τόνισε: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη για την συμπεριφορά μου στο τέλος του αγώνα. Στον αγώνα του πρώτου γύρου, τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου είχαμε προσβληθεί από τους αντιπάλους. Τέλος καλό, όλα καλά. Σημασία πλέον έχει η μεγάλη νίκη που πετύχαμε».