Βουγιούκας και Μαργαρίτης κλήθηκαν από τον Σκουρτόπουλο στην εθνική ανδρών

Λίγα 24ωρα πριν την έναρξη της προετοιμασίας της εθνικής ομάδας των ανδρών για τους δύο πρώτους αγώνες της προκριματικής φάσης του Μουντομπάσκετ του 2019, ο ομοσπονδιακός προπονητής Θανάσης Σκουρτόπουλος προχώρησε σε αλλαγές στις κλήσεις του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Οι Ιαν Βουγιούκας και Βαγγέλης Μαργαρίτης πήραν… θέση στη λίστα των 24 παικτών της εθνικής ομάδας, αντί των Ζακ Όγκαστ και Μάικ Μπράμος.

Οι δύο παίκτες με τους υπόλοιπους της λίστας θα πρέπει να βρεθούν το απόγευμα της Δευτέρας (20/11) στην πρώτη συγκέντρωση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ενώ το πρωί της Τρίτης (21/11) στις 10:30 τα μέλη θα είναι στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου στην καθιερωμένη Media Day. Αξίζει, πάντως να σημειωθεί ότι ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και το επιτελείο της εθνικής ομάδας δεν έχουν προχωρήσει σε καμία άλλη αλλαγή στη λίστα και δη όσον αφορά τους παίκτες του Ολυμπιακού, που έχουν δηλώσει ότι δεν θα αγωνιστούν με τη φανέλα με το εθνόσημο σε αυτά τα προκριματικά παιχνίδια…

Η αποστολή της εθνικής ομάδας θα αναχωρήσει για το Λονδίνο το πρωί της Πέμπτης (23/11) και από εκεί θα μεταβεί στο Λέστερ, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας με τη Μεγάλη Βρετανία (24/11, 21:30). Το Σάββατο 25/11 θα ταξιδέψει μέσω Αθήνας για το Ηράκλειο, όπου την Δευτέρα 27/11 (17:00) θα αντιμετωπίσει το Ισραήλ στον δεύτερο αγώνα της προκριματικής φάσης.

.
Διαβάστε ακόμη…