Βουρνάς: «Επιβάλλεται να κοιτάξουμε να πάρουμε τα παιχνίδια»

bournas_vournasΈνα καλό κατάφερε και αποκόμισε ο Εσπερος από την “εκστρατεία” του στην Καλαμάτα. Ο λόγος, για την πυγμή των παικτών του στο τελευταίο πεντάλεπτο επί της τοπικής ομάδας που εν τέλει μπόρεσε να του δώσει την ασφάλεια της διαφοράς του πρώτου ματς.

Σε αυτό στάθηκε και ο τεχνικός του πατρινού συλλόγου Νίκος Βουρνάς, μετά τη λήξη της αναμέτρησης: «Ξεκινήσαμε νωθρά και χάσαμε όλες τις προσωπικές μονομαχίες και στην περιφέρεια και κοντά στο καλάθι. Ευτυχώς στο τελευταίο 5λεπτο πιέσαμε αρκετά, τους αναγκάσουμε σε λάθη και μπορέσουμε τουλάχιστον να διαφυλάξουμε την διαφορά. Αυτό ήταν και το μόνο θετικό στοιχείο, αφού δεν είχαμε κάτι άλλο καλό να επιδείξουμε.

Βρεθήκαμε μακριά από τον καλό μας εαυτό και για το μεγαλύτερο διάστημα δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Το ότι ακολουθεί ρεπό για εμάς είναι θετικό, αφού θα επιστρέψουν οι Δημήτρης Λαμπρόπουλος και Φώτης Αγγελόπουλος. Πλέον, επιβάλλεται να κοιτάξουμε να πάρουμε τα παιχνίδια που πρέπει για να μην βρεθούμε στο τέλος να τρέχουμε και να μην φτάνουμε».