referiΚαζάνι που βράζει μοιάζει να είναι η ΦΕΑ με την διαιτησία του Τάσου Αναστασίου! Οι διοικούντες τον σύλλογο δεν κρύβουν την οργή τους για τα διαιτητικά σφάλματα του συγκεκριμένου ρέφερι στο παιχνίδι με τον ΕΣΚΔ Ν. Ιωνίας, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στο προφίλ της ομάδας σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. “Ο ένας εκ των δύο διαιτητών του αγώνα φαίνεται πως όταν βρίσκει αντίπαλο την ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας βγάζει το άχτι του. Την μία ήταν στην Καλλιθέα στο ματς με τον Πόλις όπου σε σπρώξιμο του Μυστιλόγλου εναντίον του, του πήρε το δελτίο, ενώ στο ίδιο ματς απέβαλε τον Ρωμοσιό και την άλλη στο ματς με τη Νέα Ιωνία”, αναφέρει το σχετικό κείμενο και συνεχίζει:
Ενώ στο πρώτο ημίχρονο όλα κυλούσαν ομαλά στην επανάληψη έχασε τον έλεγχο. Τα σφυρίγματά του ήταν απίστευτα. Προκάλεσε τον εκνευρισμό όχι μόνο στον πάγκο της ομάδας, όσο και στον κόσμο της που βρέθηκε στο κλειστό γήπεδο. Το τέταρτο φάουλ στον Βλασσόπουλο έξι λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου, η τεχνική ποινή στον Κυριάκο Κοσμίδη για διαμαρτυρία και αποκορύφωμα η φάση με τον Μπούσι.

Μάλιστα, στην συγκεκριμένη φάση όταν ο Κοσμίδης του ζήτησε τον λόγο που δεν σφύριξε το φάουλ ο Αναστασίου αν και διαιτητής Α2 κατηγορίας του απάντησε σαν διαιτητής που κάνει τα πρώτα του βήματα: «Έγινε κατά λάθος!!!». Τι εννοούσε ο ποιητής, κανείς δεν ξέρει… Τα συμπεράσματα δικά σας…

Οι παράγοντες της ΦΕΑ είναι αποφασισμένοι να διαμαρτυρηθούν στην επιτροπή διαιτησίας για τον Αναστασίου, ενώ η πρόεδρος της ομάδας Ελένη Νικολέττου τόνισε: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ΦΕΑ. Αν και αποδεκατισμένοι, κάναμε υπερπροσπάθεια. Αποφεύγω να μιλάω για τη διαιτησία, αλλά ο Αναστασίου με τα σφυρίγματά του δεν μας άφησε να κερδίσουμε. Δεν ήταν απλά απαράδεκτος, αλλά τραγικός με τις αποφάσεις του».

Ο εκνευρισμός που προκάλεσαν τα σφυρίγματα του Αναστασίου είχαν ως συνέπεια ο Μπούσι να ξεσπάσει σε κλάματα μετά το τέλος του παιχνιδιού εξαιτίας των δύο άστοχων βολών του στο τέλος του αγώνα, αλλά και την μη επιβολή της ποινής στο φάουλ που του έγινε και δέχθηκε την τρικλοποδιά από αντίπαλό του.

Ο τεχνικός της ομάδας της Νέας Φιλαδέλφειας Κυριάκος Κοσμίδης στο προσωπικό του προφίλ σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης σχολίασε: «Σήμερα το απόγευμα έγινα λίγο γραφικός κοουτσάροντας την ομάδα μου. Δεν με εκφράζει αυτός ο τρόπος καθοδήγησης. Οι παίκτες μου, όμως, είναι και θα είναι πρώτα και πάνω από όλα άνθρωποι, και μετά θα είναι οι παίκτες μου. Δεν μπορώ να επιτρέψω να κακοποιείται η ανθρώπινη παρουσία τους και ο κόπος τους. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την εμφάνιση και το πείσμα τους, και στους ανθρώπους της διοίκησης, που έχουν αγκαλιάσει προπονητές και αθλητές πέρα και πάνω από αποτελέσματα. Η ΦΕΑ είναι το αθλητικό μας σπίτι. Συγνώμη από όλους σας. Θα συνεχίσουμε δυνατότεροι….».