Βρέθηκε έδρα για το «Φίλιππος Συρίγος Tournament»

3X3filippossyrigosΣε νέα… έδρα και σε νέα ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί το «Novasports 3×3 Φίλιππος Συρίγος Tournament»! Το τουρνουά στη μνήμη του Φίλιππου Συρίγου που ήταν προγραμματισμένο για τις 31 Μαΐου και 1η Ιουνίου είχε αναβληθεί, ελέω της έλλειψης άδειας των γηπέδων που θα το φιλοξενούσαν… Αυτό ανάγκασε τους διοργανωτές να προχωρήσουν στις απαραίτητες τροποποιήσεις απ’ το αρχικό τους πλάνο κι έτσι το διήμερο 21-22 Ιουνίου το «Novasports 3×3 Φίλιππος Συρίγος Tournament» θα πραγματοποιηθεί με τα 6 ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ του Αθλητικού Κέντρου Νέου Ψυχικού να είναι η νέα… έδρα!

Κατά τα λοιπά δεν αλλάζει κάτι αναφορικά με το σύστημα διεξαγωγής, με τις ομάδες να χωρίζονται σε ομίλους και οι πρώτοι από κάθε όμιλο συνεχίζουν με νοκ-άουτ αγώνες μέχρι τον τελικό. Κάθε ομάδα αποτελείται από 4 παίκτες (3 βασικοί και 1 αναπληρωματικός) και θα παίξει το λιγότερο 3 αγώνες, με τη διάρκεια του κάθε αγώνα να είναι 10 λεπτά ή μέχρι μία ομάδα να σκοράρει πρώτη 21 πόντους.

Αξίζει να τονιστεί ότι κατά τη διάρκεια του τουρνουά θα πραγματοποιηθεί αγώνας «All Star Game», διαρκείας 10′, στον οποίο θα συμμετέχουν μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ. Το σφύριγμα λήξης του «Novasports 3×3 Φίλιππος Συρίγος Tournament» θα δώσει τη σκυτάλη στις τελετές απονομής, για τη βράβευση των νικητήριων ομάδων σε κάθε κατηγορία. Οι ημιτελικοί και ο τελικός αγώνας Ανδρών, το «All Star game», καθώς και η τελετή απονομών θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports 1 & Novasports 1 HD την Κυριακή 22 Ιουνίου.