Βραβεύει τους Εφηβους το Ψυχικό

psichikoΤην εφηβική ομάδα του, για την πορεία της στο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας της ΕΣΚΑ, θα βραβεύσει το Ψυχικό. Ο αγώνας του Σαββάτου (21/05, 17.00) με τον Φίλιππο Βέροιας θα έχει μία νεανική… νότα καθώς το Ψυχικό θα απονέμει  τα μετάλλια στους Έφηβους που συμμετείχαν φέτος στη δεύτερη κατηγορία του αντίστοιχου ηλιακού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ.

Η ανακοίνωση:

«Το Σάββατο 21 Μαΐου 2016 και ώρα 17.00 θα πραγματοποιηθεί η 29η αγωνιστική της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών με φιλοξενούμενο τον ΑΠΣ Φίλιππο Βέροιας, στο κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Ψυχικού, και θα απονεμηθούν μετάλλια στην Ομάδα Εφήβων του σωματείου μας.

ΑΕΨ-Φίλιππος Βέροιας: Η Αθλητική Ένωση Ψυχικού, σας προσκαλεί το Σάββατο 21 Μαΐου 2016 και ώρα 17.00 στον αγώνα της 29ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών με φιλοξενούμενο τον ΑΠΣ Φίλλιπο Βέροιας, στο κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ  (Κοντολέοντος 20, Ψυχικό). Στο ημίχρονο του αγώνα θα πραγματοποιηθεί απονομή μεταλλίων στην ομάδα Εφήβων του σωματείου μας, για τις επιτυχίες της στο Πρωτάθλημα Εφήβων Β’ Κατηγορίας ΕΣΚΑ 2015-16».