“Βόμβα” με Πεταλωτή η Χαλκηδόνα

Οι απουσίες των  Παναγιώτου και Λαίδη δεν στοίχησαν στην Χαλκηδόνα, η οποία κατάφερε να πάρει το «διπλό» μέσα στον Παλαμά επί των Τιτάνων κάνοντας το δύο στα δύο το πρωτάθλημα. 

Ο πρώτος απουσίασε λόγω ίωσης ενώ ο δεύτερος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ από αύριο αναμένεται να μπουν και οι δύο ξανά στις προπονήσεις. Η προετοιμασία εν όψει του δύσκολου κυριακάτικου αγώνα με την Καβάλα έχει ξεκινήσει ενώ την Πέμπτη η ομάδα θα δώσει ένα δυνατό τεστ με τον Φίλιππο Βέροιας.

Ομως η Χαλκηδόνα δεν σταματά εκεί καθώς φροντίζει να παραταχθεί ακόμα πιο δυνατή και σε αυτό το πλαίσιο απέκτησε τον Τριαντάφυλλο Πεταλωτής ο οποίος θα δώσει πολύτιμες λύσεις στην ομάδα.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΓΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ και το Δ.Σ. του συλλόγου ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Τριαντάφυλλο Πεταλωτή, ο οποίος την περυσινή χρονιά αγωνιζόταν με τα χρώματα της ΔΟΞΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ στο πρωτάθλημα της Α1. Είναι γεννηθείς το 1993, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, Χαλκίδα, Φίλιππο Βέροιας και τα τελευταία δυο χρόνια στην Δόξα Λευκάδας όπου την πρώτη χρόνια πανηγύρισε και την άνοδο από την Α2 στην Α1. Έχει ύψος 1μ97 και καλύπτει τις θέσεις ” 1″ και “2”. Ηταν μέλος της μικτής ομάδας αγοριων της ΕΚΑΣΘ που κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ενώσεων της ΕΟΚ το 2007. Επίσης, συμμετείχε στις εθνικές ομάδες παίδων και εφήβων, όπως και σε πολλά camp σε Ελλάδα και εξωτερικό κερδίζοντας πολλές τιμητικές διακρίσεις».

Παράλληλα, η Χαλκηδόνα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί για τη φιλοξενία τους Τιτάνες Παλαμά και συγκεκριμένα τον πρόεδρο του συλλόγου Βάιο Μπακαβέλο.

Η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΑΣ Χαλκηδόνας ευχαριστεί δημόσια τους Τιτάνες Παλαμά και τον πρόεδρο τους κύριο Βάιο Μπακαβέλο για την άψογη φιλοξενία που επιφύλαξε στην αποστολή της ομάδας μας .
Δεσμευόμαστε να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου στην Χαλκηδόνα μαι τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».