Βόμβα με την παραίτηση του Μάριου Δεσποτάκη από τον Ιωνικό ΝΦ!

“Βόμβα” έσκασε τον Ιωνικό ΝΦ με την απόφαση του Μάριου Δεσποτάκη να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας! Ο Έλληνας προπονητής επικαλείται προσωπικούς λόγους για την απόφασή του αυτή, την οποία έκανε γνωστή μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο facebook.

“Με την ανάρτησή μου αυτή θέλω να ανακοινώσω την παραίτησή μου από την τεχνική ηγεσία του Ιωνικού ΝΦ. Οι λόγοι είναι καθαρά προσωπικοί. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την “οικογένεια” του Ιωνικού για την συνεργασία μας και ιδιαίτερα τον Γιώργο Μαυραγάνη και τον Μάνο Αποστολάκη, οι οποίοι απέναντί μου ήταν ΚΥΡΙΟΙ όλο αυτό το διάστημα.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες για την συνεργασία μας. Πρόκειται για αξιόλογους αθλητές και πολύ καλούς χαρακτήρες χωρίς καμία εξαίρεση σε αυτό το ρόστερ.
Εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στην ομάδα!”, αναφέρει ο Δεσποτάκης, βάζοντας τη διοίκηση στην… πρίζα!

Αρκετά ονόματα των υποψηφίων αντικαταστατών έπεσαν στο τραπέζι, με εκείνο του Κώστα Σορώτου να φαίνεται ότι κερδίζει την κούρσα της διαδοχής.

Η διοίκηση του Ιωνικού ΝΦ πάντως προς το παρόν αρκέστηκε να αποχαιρετήσει τον Δεσποτάκη και να τον ευχαριστήσει για όσα πρόσφερε στην ομάδα.
“Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Ιωνικού ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τη διακοπή της συνεργασίας με τον coach Δεσποτάκη για προσωπικούς λόγους του ιδίου.

Ο Μάριος, από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε την ομάδα, μας κέρδισε με την αγάπη για τη δουλεία του, την εμμονή στην τελειότητα, την εργασιομανία, το ήθος και τη σοβαρότητα του, χαρακτηριστικά που τον κάνουν να ξεχωρίζει όχι μόνο σαν προπονητή, αλλά και σαν άνθρωπο. Είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος για τη μεγάλη αλλαγή της εικόνας της ομάδας μας, εικόνα που μας δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον καθώς ο Μάριος δημιούργησε ένα σύνολο ανταγωνιστικό που θα μπορούσε άνετα να παίζει σε ανώτερη κατηγορία.

Ο Ιωνικός ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία τον ΚΥΡΙΟ Δεσποτάκη και του εύχεται τα καλύτερα στη συνέχεια της πολλά υποσχόμενης επαγγελματικής του καριέρας!

Μάριε, σε ευχαριστούμε!”.