Γαλιώτος: «Η ομάδα θα εμφανιστεί πολύ δυνατή»

galiotos-koroivosΉρθε στον Κόροιβο στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου και συνείσφερε τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου της ανόδου στην Α1. Ο Γιώργος Γαλιώτος, προερχόμενος από το Περιστέρι και τη Βουλγαρική Βάρνα μίλησε για την επιτυχημένη χρονιά που ολοκληρώθηκε…

“Ήταν μια χρόνια γεμάτη συγκινήσεις με αποκορύφωμα το παιχνίδι με την Καβαλά καταβάλαμε τεράστια προσπάθεια και θέλω να πιστεύω ότι κάναμε περήφανο τον κόσμο της Ηλείας και τους φίλους της ομάδας μας”, δήλωσε ο 28χρονος σέντερ, αναφορικά με την ονειρεμένη φετινή σεζόν και πρόσθεσε υπογραμμίζοντας ότι ο Κόροιβος θα είναι δυνατός και στην Α1:

“Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου και θέλω να τους ευχαριστήσω για την υπέροχη χρόνια που μου χάρισαν. Σε αυτή την ομάδα βρήκα σπουδαίους χαρακτήρες παίκτες και προπονητή που γνωρίζει άριστα το μπάσκετ και είμαι σίγουρος ότι θα φτάσει ψηλά. Ευχαριστώ και τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο. Είμαι σίγουρος πως και τη νέα χρόνια η ομάδα θα εμφανιστεί πολύ δυνατή στο πρωτάθλημα της Α1”.