Ο νέος… τιμονιέρης βρέθηκε για τον Προμηθέα Χαλανδρίου και πλέον οι ιθύνοντες τον σύλλογο ξεκινούν να “γεμίζουν” σταδιακά και το ρόστερ της ομάδας. Πρώτη μεταγραφική κίνηση, είναι η συμφωνία με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου. Έναν παίκτη που δείχνει να ταιριάζει με τη νέα φιλοσοφία της ομάδας.

papadimitriou dimitris promitheas xalandriouΗ διοίκηση του Προμηθέα Χαλανδρίου, λοιπόν, επισημοποίησε την πρώτη μεταγραφική κίνηση της ομάδας. Ο γεννημένος το 1997 Δημήτρης Παπαδημητρίου, που προέρχεται από το ΓΣ Αμαρουσίου είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα. Με ύψος 1.99, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου είναι γιος του γνωστού πρωταθλητή και προπονητή στον ακοντισμό Αντώνη Παπαδημητρίου. Ένα από τα χαρακτηριστικά που διαθέτει είναι το καλό περιφερειακό σουτ αλλά και η δυνατότητα να καλύπτει πολλές θέσεις στο παρκέ.

Προέρχεται από το ΓΣ Αμαρουσίου, έχοντας συμμετοχή στην άνοδο της ομάδα από τη Γ΄ στη Β΄ εθνική, ενώ έχει συμμετάσχει στις εθνικές ομάδες παίδων και εφήβων. Έχει με υποτροφία δύο έτη θητείας στο Florida Air Academy, ένα από τα καλύτερα σχολεία της Αμερικής.