Η ΑΕΝΚ έχει αποφασίσει να δημιουργήσει νεανικό ρόστερ για την επόμενη χρονιά στη Β’ Εθνική και δεν παρεκκλίνει από το πλάνο της. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, ανακοίνωσε την προσθήκη άλλων δύο νεαρών παικτών και την ανανέωση ενός ακόμα από την περσινή ομάδα.

Το νέο “αίμα” στην ομάδα της Νέας Κηφισιάς αποτελούν ο 23χρονος Βαγγέλης Μαλέλης από το Ψυχικό και ο 18χρονος Νίκος Καρακώστας από τις Κουκουβάουνες, ενώ παρέμεινε και ο 19χρονος Σταμάτης Γιακουμής.

Οι ανακοινώσεις της ΑΕΝΚ:

«Μπορεί η ΑΕΝΚ να ”γεμίζει” τις βασικές θέσεις-ρόλους με έμπειρους παίκτες, έτσι που να μπορεί να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας 2020-21…αλλά δεν ξεφεύγει κι από την φιλοσοφία σταδιακής ανανέωσης, εντάσσοντας στο ρόστερ νεαρούς και ταλαντούχους αθλητές από τη μια…. αλλά και κρατώντας ”δικούς” της ελπιδοφόρους παίκτες. Τελευταία τέτοιοι είναι:

– Ο Νίκος Καρακώστας (γεν. το 2002), ταλαντούχος play-maker, που αποκτήθηκε από τον ΓΑΟ Κουκουβαούνων. Το ΔΣ της ΑΕΝΚ ευχαριστεί τον ΓΑΟΚ γι΄αυτή την παραχώρηση.

– Ο Σταμάτης Γιακουμής (γεν. το 2001), που παραμένει στην ομάδα, προερχόμενος από τα σπλάχνα της και με χαρακτηριστικά του την μαχητικότητα, το πάθος για το άθλημα και την αγάπη για τον σύλλογο που τον ανέδειξε».

«Με τον 23χρονο σέντερ Βαγγέλη Μαλέλη συμφώνησε η ΑΕΝΚ, που θα την δυναμώσει κάτω από τα καλάθια, στη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο νεαρός αθλητής έχει αποκτήσει μέχρι τώρα πολύ σημαντικές εμπειρίες – από τα τμήματα υποδομών της ΑΕΚ, το Κολλέγιο του St.Thomas και από πέρυσι, που φόρεσε τη φανέλα του Ψυχικού στην Α2 – και φιλοδοξεί να τις αξιοποιήσει στο έπακρο με την ΑΕΝΚ στη Β’ Εθνική».