Γεωργοπαπαδάκος: «Χαρούμενος που επέστρεψα»

gewrgopapadakos-sakisΣτο κλειστό του Ζωγράφου μπήκε για πρώτη φορά φέτος στην «μάχη του πρωταθλήματος  ο Σάκης Γεωργοπαπαδάκος. Ο δυναμικός γκαρντ του Ιωνικού Νικαίας στην επιστροφή του στην δράση μετά τον τραυματισμό του στην ωμοπλάτη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων, έβαλε την «σφραγίδα» του στο μεγάλο «διπλό» επί του Φιλαθλητικού.

«Ήταν μια μεγάλη νίκη όπως εξελίχθηκε αυτή κόντρα στον Φιλαθλητικό. Δείξαμε τον χαρακτήρα και την ταυτότητα αυτής της ομάδας. Αν θέλουμε να κάνουμε κάτι πρέπει πάντα να είμαστε προσηλωμένοι στην άμυνα. Αν το βάλουμε αυτό σαν οδηγό δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα να πρωταγωνιστήσουμε στο πρωτάθλημα».

Την προσεχή Κυριακή οι Νικαιώτες υποδέχονται τον Εργοτέλη σε μια αναμέτρηση «κεκλεισμένων των θυρών», η οποία θέλει προσοχή. «Ο Εργοτέλης είναι μια έμπειρη ομάδα που απαρτίζεται από παιδιά που έχουν ενθουσιασμό και είναι έμπειρα. Δεν μπορείς να είσαι ποτέ ήρεμος, θέλει συγκέντρωση όπως όλα τα ματς και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κερδίσουμε» εξήγησε ο γκαρντ του Ιωνικού.

Η ομάδα της Νίκαιας απολαμβάνει την θέα από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β’ Εθνικής. «Οι δυο τελευταίες ήττες που έχουμε κάνει από τον Πανελευσινιακό εκτός έδρας που ήταν ουσιαστικά ένα «δώρο» στον αντίπαλο και στην συνέχεια στον Ίκαρο μας στενοχώρησαν. Η αλήθεια είναι ότι από εκείνο το σημείο και μετά τα παιδιά πείσμωσαν, παίξαμε καλύτερο μπάσκετ, κατάλαβε ο καθένας την δουλειά του και εφόσον συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο εκτιμώ ότι θα έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα» συμπλήρωσε.

Το διάστημα που παρέμεινε εκτός δράσης ήταν πολύ δύσκολο για τον ίδιο. «Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδο για μένα, ήταν στενάχωρο γιατί δεν μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα με κανένα τρόπο παρά μόνο με την φωνή μου. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα, θέλω χρόνο, είναι η πρώτη φορά που δεν είμαι τόσο αυστηρός με τον εαυτό μου, αλλά έχω υπομονή, επιμονή και εμπειρία να δουλέψω για να γίνω χρήσιμος για την ομάδα μου» παρατήρησε ο Σάκης Γεωργοπαπαδάκος και κατέληξε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που θυμήθηκε να μου στείλει ένα μήνυμα αυτή την περίοδο που ήταν η πιο στενάχωρη στην μπασκετική μου καριέρα. Τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου τους έχω στην καρδιά μου, το ξέρουν. Όμως, θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και να εκφράσω την απεριόριστη εκτίμηση μου στον πρόεδρο της ομάδας Ίωνα Βαρουξάκη, γιατί αυτό που έχει κάνει για μένα δεν θα το ξεχάσω ποτέ και δείχνει πραγματικά τι άνθρωπος είναι».