Γιαννίκος: «Κομβικός ο έλεγχος των ριμπάουντ»

ionikos_nikaias_logo_bigΗ ήττα στην Ελευσίνα ακόμα “πονάει” τον Ιωνικό Νίκαιας, που έχει χάσει έδαφος από την κορυφή. Η νίκη στο Μαρούσι κόντρα στη Νίκη είναι λοιπόν εκ των ον ουκ άνευ για τους “κυανόλευκους”. «Μετά την ήττα εκτός προγράμματος που κάναμε με τον Πανελευσινιακό εκτός έδρας, πετύχαμε μια νίκη που είχε μεγάλη βαθμολογική και ψυχολογική σημασία κόντρα στον Έσπερο Πατρών» είπε ο Ανδρέας Γιαννίκος στην επίσημη ιστοσελίδα του Ιωνικού.

«Τώρα πηγαίνουμε με ανεβασμένη ψυχολογία να αντιμετωπίσουμε σ’ ένα εκτός έδρας παιχνίδι μια δύσκολη ομάδα όπως είναι η Νίκη Αμαρουσίου. Θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού και με όπλο μας την άμυνα, θα πρέπει να κυνηγήσουμε το διπλό. Ένα σημαντικό στοιχείο που θα καθορίσει την εξέλιξη του ματς είναι ο έλεγχος των ριμπάουντ, καθώς σε κάθε αγώνα οι αντίπαλοι μας παίρνουν πάρα πολλά» πρόσθεσε ο γκαρντ του Ιωνικού.

«Γι’ αυτό είναι κομβικός ο έλεγχος των ριμπάουντ, όπως επίσης και του ρυθμού, αφού πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να πάμε σε γρήγορε επιθέσεις, αλλά σε καταστάσεις πέντε εναντίον πέντε».