Γιασσαρης: «Ματς που είχε μπει το “πρέπει”», Χασανίδης: «Φανήκαμε πολύ κουρασμένοι

Ο Ερμής έδειξε τη στιγμή που έπρεπε τα ψυχικά αποθέματα κάνοντας τα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα την ανατροπή, γυρίζοντας το παιχνίδι, κατακτώντας στο τέλος τη νίκη επί της ΑΕΛ. 

Ο Γρηγόρης Γιασσάρης μετά το τέλος της αναμέτρησης ευχαρίστησε τους παίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλα, ενώ τόνισε πως αυτό ήταν ένα ματς το οποίο είχε μπει μπροστά το «πρέπει».

 «Να δώσουμε ένα μεγάλο μπράβο στην ΑΕΛ για την προσπάθεια που κάνει παρόλα τα πολλά προβλήματα. Είναι άξιοι σεβασμού και συγχαρητηρίων. Εχω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου, στην προσπάθεια που έκαναν. Σίγουρα ο τελευταίος μήνας μας έχει πέσει… βαρύς μετά τα άτυχα αποτελέσματα. Ηταν ένα ματς που έπρεπε να κερδίσουμε οπωσδήποτε, είχε μπει το πρέπει μπροστά.  Σίγουρα δεν ήταν ένα  ποιοτικό παιχνίδι, αλλά είχε αυξομειώσεις, μεγάλη ένταση και με καλή συμπεριφορά από τον κόσμο. Πιστεύω και εύχομαι μετά το τέλος του πρωταθλήματος οι δύο ομάδες να έχουν κατακτήσει τους στόχους που έχουν θέσει».

Από την πλευρά του, ο προπονητής των «βυσσινί», Χρήστος Χασανίδης δήλωσε: «Φανήκαμε πολύ κουρασμένοι στην τελευταία περίοδο και σε κρίσιμα σημεία δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε τόσο μπροστά όσο και στο πίσω μέρος του γηπέδου. Κάναμε πολλά λάθη, τα οποία ήταν και αβίαστα. Αυτό πιστεύω ότι ήταν το κρίσιμο σημείο, αλλά και η διαφορά των ριμπάουντ. Συνεχίζουμε για να διεκδικήσουμε όποιες μαθηματικές ελπίδες έχουμε για την παραμονή μας».