Για τέταρτη χρονιά με τη φανέλα του Φιλίππου Βέροιας ο Σουτζόπουλος!

Αποτελεί την ψυχή της ομάδας και μπορεί την περασμένη περίοδο να μην μπόρεσε λόγω τραυματισμού να προσφέρει όσα ήθελε στον Φίλιππο Βέροιας, ωστόσο ο Δημήτρης Σουτζόπουλος θα έχει την ευκαιρία να το πράξει τη νέα σεζόν. Την τέταρτη συνεχόμενη με τη φανέλα της ομάδας, καθώς διοίκηση και προπονητικό επιτελείο άναψαν το… πράσινο φως για την παραμονή του στον σύλλογο.

Η ανακοίνωση του Φιλίππου Βέροιας αναφέρει:

“Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με το Δημήτρη Σουτζόπουλο (32, 1.99m) για τη σαιζόν 2020-21.

Ο δυναμικός power forward αποτελεί την ψυχή της ομάδας και αναπόσπαστο μέλος των επιτυχιών της τα τελευταία χρόνια και θα παραμείνει στη Βέροια για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Η περσινή του πρώτη παρουσία στην Α2 συνοδεύτηκε από τη μεγάλη ατυχία του σοβαρού τραυματισμού του στον ώμο, η οποία του στέρησε τη συμμετοχή του στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος.

Τώρα, όντας πανέτοιμος αγωνιστικά και ψυχολογικά, ο «Σούτζο της καρδιάς μας» είναι έτοιμος να ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας μας στο μαραθώνιο της επόμενης σαιζόν στην Α2. Προς το παρόν, «λιώνει» στις ατομικές προπονήσεις με τη σύντροφό του Γεωργία Κεσεσίδου, η οποία θα ηγηθεί της αντίστοιχης προσπάθειας του γυναικείου τμήματος του συλλόγου μας filippos womens bc στη δική του παρθενική παρουσία στην Α2 Εθνική Γυναικών.

Σούτζο & Γεωργία, σας ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και χαιρόμαστε που, παρόλο που δεν κατάγεστε από την πόλη μας, έχετε γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της μπασκετικής οικογένειας του Φιλίππου Βέροιας!”.