Για τρίτη χρονιά ο Μητρόπουλος στο Ιλιον, πήρε και Γεωργιάδη

ilionΓια μία ακόμα σεζόν, την τρίτη συνεχόμενη, ο Ακης Μητρόπουλος θα φορά τη φανέλα της Ενωσης. Παράλληλα, σύλλογος του Ιλιου ανακοίνωσε και την απόκτηση του νεαρού Ιορδάνη Γεωργιάδη, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της Ενωσης.

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον point guard Μητρόπουλο Άκη, που σημειωτέον διανύει την τρίτη του αθλητική περίοδο στους κόλπους του club μας! Η σύναψη της νέας συνεργασίας άφησε ευχαριστημένες όλες τις πλευρές και αναμένουμε από τον έμπειρο αθλητή μας να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα όπλα στην επίτευξη των στόχων μας!

Ταυτόχρονα η συνεργασία μας με τον coach Πανούλια Τάκη οδεύει με βάση το νέο πνεύμα που αναφέρεται στην εκπαίδευση, βελτίωση και πάνω απ’ όλα στήριξη των γηγενών αθλητών του club μας!

Ο κ. Πανούλιας στο πλαίσιο της υλοποίησης των ανωτέρω, διέκρινε ότι ο γηγενής ύψους 2.05 μ, center Γεωργιάδης Ιορδάνης μπορεί αλλά και θα αποτελέσει έναν αθλητή του βασικού κορμού της ομάδας!

Ο αθλητής μας που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής εκτός από τα σωματικά του χαρακτηριστικά, την ατομική του κατάρτιση και τη διαφαινόμενη εξέλιξή του, κοσμείται κι από ένα εξαιρετικό χαρακτήρα κάτι που αποτελεί εχέγγυο για την μπασκετική του σταδιοδρομία!

Χαιρετίζουμε λοιπόν τη νέα μας συνεργασία με τον Μητρόπουλο Άκη και πιστεύουμε ακράδαντα στη θετικότατη πορεία που θα διαγράψει ο Γεωργιάδης Ιορδάνης.

Το Δ.Σ».