Για όγδοη σεζόν ο Γιάννης Κρητικός στη ΦΕΑ!

giannis kritikos_feaΟύτε μία, ούτε δύο, αλλά για όγδοη σεζόν ο Γιάννης Κρητικός θα φορά τη φανέλα της ΦΕΑ! Ο μεγάλος άτυχος της φετινής χρονιάς του συλλόγου, που τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα του πρώτου γύρου κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης και αναγκάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και πάτησε και πάλι παρκέ στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στον Μανδραϊκό, απάντησε θετικά στην πρόταση των διοικούντων να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας και τη νέα περίοδο.

«Ανυπομονώ να επιστρέψω στο παρκέ και να ξεκινήσω να παίζω πάλι μπάσκετ», δήλωσε ο νεαρός μπασκετμπολίστας λίγο μετά το “ναι” μιλώντας στον επίσημο λογαριασμό τη ΦΕΑ στο facebook και πρόσθεσε αναφερόμενος για το πότε θα είναι έτοιμος αγωνιστικά: «Μέχρι τις 15 Ιουνίου θα είμαι έτοιμος. Από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας θα είμαι …150% πανέτοιμος». Για τη νέα χρονιά, ο Κρητικός τόνισε: «Είμαι αρκετά αισιόδοξος και εκτιμώ πως μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε στο νέο πρωτάθλημα. Να έχουμε υγεία και καλό κλίμα ανεξάρτητα πως θα πάει η ομάδα τη νέα σεζόν». Σε ό,τι αφορά τους λόγους που τον έκαναν να πει το «ναι», το «10» το καλό της ΦΕΑ τόνισε: «Βασικός λόγος που συμφώνησα είναι πως η ΦΕΑ είναι μια οικογένεια. Ελπίζω σε ανάλογη συνεργασία και τη νέα χρονιά».
Τέλος, ο Κρητικός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια την πρόεδρο του συλλόγου Ελένη Νικολέτου, τον αντιπρόεδρο Θανάση Κοσσύφη και τον φυσικοθεραπευτή Νίκο Διαμαντόπουλο που του στάθηκαν δίπλα του πριν και μετά την χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε.

Από την πλευρά του, ο έφορος του τμήματος μπάσκετ της ΦΕΑ Αντώνης Λιναρίτης δήλωσε αναφερόμενος στην συμφωνία με τον Γιάννη Κρητικό: «Σε συνέχεια με τον Κώστα Μπασέα η διοίκηση έκανε ακόμη ένα αυτονόητο βήμα με άλλον έναν παίκτη που ανήκει στην οικογένεια της ΦΕΑ. Ο Γιάννης συνδυάζει αγωνιστικό πνεύμα, αλλά και υποδειγματική συμπεριφορά σαν αθλητής».