Για 9η σερί χρονιά στον Πανερυθραϊκό ο Καλλιανιώτης

Η σημαία παρέμεινε στον ιστό της! Ο Τάσος Καλλιανιώτης ανανέωσε για 9η συνεχόμενη χρονιά το συμβόλαιό του με τον Πανερυθραϊκό, κάτι που περισσότερο τυπικό θέμα ήταν τόσο καιρό για τις δύο πλευρές. «Είναι πραγματικά πολύ όμορφο συναίσθημα να αγωνίζεται κανείς με τη φανέλα του Πανερυθραϊκού. Αποτελεί τιμή μου, που τόσο ο κόουτς Χουχουλής, όσο και η διοίκηση με εμπιστεύονται για 9ο συναπτό έτος, ειδικά μετά το σοβαρό τραυματισμό της περσινής σεζόν» είπε ο έμπειρος γκαρντ για την παραμονή του στη Νέα Ερυθραία για άλλη μία σεζόν.

«Ήταν διαρκώς στο πλευρό μου και με στήριξαν στα δύσκολα, γεγονός που φανερώνει πάρα πολλά για μένα. Ευελπιστώ ότι και φέτος το κλειστό “Στέλιος Καλαϊτζής” θα είναι κατάμεστο σε κάθε ματς κι εμείς, απ’ την πλευρά μας, πιστεύω ότι θα χαρίσουμε στους φιλάθλους μας πολύ ωραίο μπάσκετ και νίκες, κάνοντάς τους χαρούμενους και ευτυχισμένους! Τα υπόλοιπα στο παρκέ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ ανακοινώνει ότι ο αρχηγός μας, Τάσος Καλλιανιώτης, θα συνεχίσει να δίνει και την ψυχή του για την ομάδα μας, για 9ο συνεχόμενο χρόνο!

Ο αρχηγός αποτελεί αναμφίβολα τεράστιο κομμάτι της ζωντανής ιστορίας του Συλλόγου μας, όντας ένας εκ των σημαντικότερων παικτών που φόρεσε ποτέ τη φανέλα του ΠΑΣ.

Η περσινή ατυχία με τον σοβαρότατο τραυματισμό, του στέρησε τη δυνατότητα να προσφέρει εκείνα που μπορεί και όλοι περιμέναμε, ωστόσο φέτος αναμένουμε να κάνει και πάλι αυτό που ξέρει καλύτερα… Να είναι ο πιο σκληρός “πολεμιστής”, δείχνοντας με αυταπάρνηση το δρόμο και στους υπόλοιπους».