enwsi-fiestaΤην επιστροφή της στη Β΄εθνική ετοιμάζεται να γιορτάσει η Ενωση την Τετάρτη (7/5) στις 19:00 καθώς η ομάδα του Ιλιον θα πραγματοποιήσει τη φιέστα της.

Αναλυτικά:

«Η Ένωση Ιλίου γράφει ΙΣΤΟΡΙΑ με χρυσά γράμματα, ολοκληρώνοντας το τελευταίο κομμάτι του δρόμου στην μεγάλη επιτυχία της ανόδου στη Β΄Εθνική…Μέχρι την επόμενη….

Την Τετάρτη 20 Μαΐου στις 7 μ.μ. ολοκληρώνεται το φετινό “ταξίδι” της Ένωσης Ιλίου με τον πλέον ονειρικό τρόπο, καθώς θα πραγματοποιηθεί η φιέστα ανόδου στην Β΄ Εθνική !!

Ένα “ταξίδι”που είχε διάρκεια ένα χρόνο, κάθε άλλο παρά εύκολο ήταν και στη διάρκεια του έπαιρνε σάρκα και οστά το όνειρο της Β΄ Εθνικής.. Ένα όνειρο το οποίο με τον καιρό πίστευαν όλο και περισσότεροι -στην αρχή ξεκίνησε ως σκέψη- ενώ όσοι δεν γνώριζαν το άκουγαν σαν αστείο.

Όχι, όχι, δεν ήταν αστείo, παρά ήταν η πραγματικότητα και όσοι ήταν μέσα στην ομάδα (στην μεγάλη παρέα) το πίστευαν, το έλεγαν και στις 10 Μαΐου με τη νίκη εκτός έδρας επί του Προμηθέα Χαλανδρίου, υλοποίησαν το στόχο τους, γράφοντας ΙΣΤΟΡΙΑ με χρυσά γράμματα».