Γιορτή αντάξια του Απόλλωνα

appolwn smyrnhsΟ Απόλλωνας γιόρτασε την περασμένη Κυριακή την επιστροφή του στη Β΄εθνικη έπειτα από 22 χρόνια και γι΄αυτό και το κλίμα που υπήρξε την περασμένη Κυριακή στο παιχνίδι με τον Οίακα ήταν άκρως πανηγυρικό!

Αναλυτικά:

Μια ατέλειωτη γιορτή χαράς για μικρούς και μεγάλους ήταν η φιέστα ανόδου του Απόλλωνα που έλαβε χώρα στο κλειστό το απόγευμα της Κυριακής. Μπροστά σε 1000 φίλους του ο Απόλλων πανηγύρισε την επιστροφή  στη Β΄ Εθνική μετά από 22 χρόνια, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια ονειρική χρονιά, από αυτές που γράφονται στην ιστορία. Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν πολύ πριν την έναρξη του αγώνα, με τα παιδιά των Ακαδημιών να διαγωνίζονται σε διάφορα παιχνίδια δεξιότητας με έπαθλο μπάλες και αναμνηστικές μπλούζες. Παιδιά διαφόρων ηλικιών ντυμένα με τις στολές των Ακαδημιών και την ενθάρρυνση των προπονητών τους εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού που είχε προσέλθει μαζικά από νωρίς για να παρακολουθήσει τη γιορτή ανόδου. Την σκυτάλη πήραν οι cheerleaders που ζωντάνεψαν την ατμόσφαιρα με τα χορευτικά τους ενώ παράλληλα ο εκφωνητής παρότρυνε το κοινό να συμμετέχει ενεργά στη γιορτή με χειροκρότημα και συνθήματα.

Μόλις έκαναν την εμφάνιση στο παρκέ οι παίκτες μας για το καθιερωμένο ζέσταμα πριν τον αγώνα με τον Οίακα Ναυπλίου γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο και λίγο πριν την έναρξη παρουσιάστηκαν ένας-ένας για να εισπράξουν και πάλι το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου. Ο αγώνας που ακολούθησε μοιραία πέρασε σε δεύτερη μοίρα καθώς οι παίκτες μας χωρίς άγχος πρόσφεραν απλόχερα θέαμα στο κόσμο που αδημονούσε για την ώρα της στέψης του πρωταθλητή.

Το τελικό 80-53 ήρθε να επισφραγίσει μια χρονιά όπου ο πανάξιος πρωταθλητής Απόλλων τελείωσε με ρεκόρ 23-3, κάτι που φάνταζε απίστευτο με το ξεκίνημα της χρονιάς.   Το τι ακολούθησε με τη λήξη είναι δύσκολο να περιγράψει κανείς. Καταρχήν το σωματείο του Οίακα τίμησε τον Απόλλωνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με αναμνηστική πλακέτα την οποία παρέλαβε ο έφορος του Συλλόγου κ. Παριανός, ενώ και ο Απόλλων τίμησε τον διακεκριμένο επιστήμονα και γιατρό της ομάδας Κώστα Ιντζόγλου.   Κατόπιν ακολούθησε η απονομή του Κυπέλλου του Πρωταθλητή από εκπρόσωπο της ΕΟΚ μέσα σε πανδαιμόνιο. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας σήκωσε το Κύπελλο στον αέρα και το κλειστό πήρε φωτιά. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν και τα βίντεο μπορούν να αποτυπώσουν το κλίμα γιατί τα λόγια είναι φτωχά μπροστά σε αυτό που ζήσαμε.   Κάπως έτσι κλείνει μια χρονιά σαν παραμύθι, από αυτές που κάποτε θα έχουν να διηγούνται οι πρωταγωνιστές αυτού του ταξιδιού, που έκαναν το όνειρο πραγματικότητα, ζώντας χτες στο κλειστό χωρίς να το ξέρουν τις μελλοντικές τους αναμνήσεις.   Σε αυτούς είναι αφιερωμένο ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους τους Απολλωνιστές για τη χαρά που μοίρασαν απλόχερα, σε μικρούς και μεγάλους.   Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς,   ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ 2015-16, ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ».