Γιόρτασε την άνοδο μ΄ενα ξεχωριστό ματς!

karditsaΕνα ξεχωριστό και εντυπωσιακό παιχνίδι έδωσε το περασμένο Σάββατο ο ΑΣ Καρδίτσας πραγματοποιώντας τη φιέστα του για την άνοδο στη Γ΄εθνική μετά από 10 χρονιά!

Το πρόγραμμα άρχισε με αγώνες επίδειξης των ακαδημιών του συλλόγου, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε φιλική αναμέτρηση μεταξύ της ομάδας του Σπύρου Παππά και  των επίλεκτων παιχτών της Θεσσαλίας, οι οποίοι στο τέλος χάρη στο τρίποντου του Κούντισου επικράτησαν με 111-109.

Στην ομάδα των επίλεκτων βρέθηκαν οι Σωτήρης Γκιουλέκας, Χρήστος Δεληγιάννης, Νίκος Κακλαμάνος Γιώργος Λεπενιώτης, Γιάννης Παπαχρήστος, Δημήτρης Κομποδιέτας, Γιώργος Φουντάς, Σωτήρης Ναούμ, Κλεομένης Κόγιας, Νίκος Αντωνιου, Χρήστος Αναγνωστόπουλος και Κώστας Νότος.

Στο ημίχρονο πραγματοποιήθηκε η απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή. Την απονομή πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Δημήτρης Ντούκος, ενώ επίσης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους βετεράνους διεθνείς διαιτητές από την Καρδίτσα Σπύρο και Γιώργο Τσιούντσιουρα, οι οποίοι διεύθυναν και την αναμέτρηση.

Πηγή: palmosfm.com

karditsa-fiesta