Γκάτζο: «Αιφνιδιασμοί και άμυνα τα σημεία-κλειδιά κόντρα στο Παγκράτι»

Η Δάφνη Δαφνίου θα υποδεχθεί το Σάββατο (29/02, 17:00) το Παγκράτι και ο Τζόι Γκάτσο μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας για την πρόσφατη ήττα από το Ανατόλια, τους «ροσονέρι» και τον κόσμο του Χαϊδαρίου.

Ο 22χρονος Forward δήλωσε, αρχικά, για το ματς στο Ανατόλια: «Η ήττα στη Θεσσαλονίκη θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν εμείς είχαμε δείξει τον καλύτερο μας εαυτό. Το παιχνίδι κρίθηκε ουσιαστικά στα rebounds. Το Ανατόλια κέρδισε αυτή τη… μάχη, βρήκε σκορ από δεύτερες επιθέσεις και έτσι κέρδισε».

▪️υνεχίζοντας, σχολίασε το επερχόμενο παιχνίδι με το Παγκράτι: «Το Παγκράτι διαθέτει στο ρόστερ του τον καλύτερο rebounder της κατηγορίας (σ.σ. Μίλοβαν Ντράσκοβιτς). Αυτό από μόνο του μπορεί να καταστήσει το παιχνίδι ιδιαίτερης σπουδαιότητας. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, να διεκδικήσουμε τα rebounds και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό. Όταν είμαστε καλοί σε αυτό το κομμάτι καμία ομάδα της κατηγορίας δεν μπορεί να μας κερδίσει».

Τέλος, υπογράμμισε την σημασία της στήριξης του κόσμου: «Όταν το γήπεδο είναι γεμάτο έχουμε μια άλλη δυναμική. Η παρουσία του κόσμου είναι πάντα σημαντική, πόσο μάλλον σε τέτοια κρίσιμα παιχνίδια».