Γκίμας: «Ήμασταν οι διάσημοι πουθενάδες. Σήμερα γίναμε εφτάψυχοι»…

Από διάσημοι… πουθενάδες, εφτάψυχοι! Αυτός είναι ο δρόμος στον οποίο βαδίζει ο Φίλιππος Βέροιας, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Γκίμα, ο οποίος μετά την πολύ σημαντική νίκη επί του Αγρινίου έκανε τον δικό του… απολογισμό μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook. Ο Έλληνας προπονητής στάθηκε σε αυτόν, στην προσπάθεια που έχει γίνει απ’ όλους μέσα στην ομάδα και μέσω αυτής έχει καταφέρει ο σύλλογος να παίζει στην Α2, να είναι ανταγωνιστικός και όχι κομπάρσος. Αλλά όπως τονίζει «… θα χρειαστεί να γίνουμε πολύψυχοι για να καταφέρουμε κάτι», καλώντας τους φίλους του Φιλίππου να σταθούν δίπλα στην ομάδα. «Βοηθήστε μας να καταφέρουμε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία. Να επιβιώσουμε οι πουθενάδες», όπως τονίζει χαρακτηριστικά.

Όλο το κείμενο του έμπειρου προπονητή αναφέρει:

«Τι είναι άραγε αυτό που κάνει μια παρέα όπως η δίκη μας να αντέχει ακόμη; Να παλεύει με τους τραυματισμούς δυο βασικών παικτών κι ενός ελπιδοφόρου μικρού. Να αντιστέκεται, να πηγαίνει ενάντια σε προγνωστικά. Να κερδίζει κάπου κάπου παίζοντας καλό μπάσκετ. Παίζοντας με αυταπάρνηση, παίζοντας με αξιοπρέπεια, όπως μου είπε και με συγκίνησε ένας καλός μου φίλος.

Στη φετινή α2 σίγουρα ήμασταν μια ομάδα που ερχόταν απ το πουθενά. Ήμασταν οι διάσημοι πουθενάδες. Σήμερα γίναμε εφτάψυχοι. Ο δρόμος όμως μακρύς. . Θα χρειαστεί να γίνουμε πολύψυχοι για να καταφέρουμε κάτι.
Όπως και να έχει όμως , όποιο κι αν είναι το τέλος, θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για ότι έχουμε καταφέρει όχι μόνο φέτος αλλά όλα τα τελευταία χρόνια. Από τα πρόθυρα της απαξίωσης και της διάλυσης ξανά στην α2. Ανταγωνιστικοί κι όχι κομπάρσοι.
Σήμερα ο κόσμος ήταν δίπλα μας και μας βοήθησε. Θέλουμε όμως ακόμη περισσότερους να σταθούν δίπλα μας. Το αξίζει η διοίκηση μας, το αξίζουν και το χρειάζονται οι παίκτες μας.
Απομένουν δέκα παιχνίδια. Πέντε εδώ. Βοηθήστε μας να καταφέρουμε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία. Να επιβιώσουμε οι πουθενάδες. Να μείνει η ΒΕΡΟΙΑ στην α2.
Η ΠΙΣΤΗ ΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ».