Γκίμας: «Από τους κρισιμότερους αγώνες της χρονιάς»

filippos-gkimasΤο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου βρίσκει τον Φίλιππο Βέροιας να υποδέχεται τον ΟΦΗ σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι.  Ο Δημήτρης Γκίμας μίλησε στο επίσημο σάιτ της ομάδα για το σαββατιάτικο παιχνίδι αναφέροντας:

«Έχουμε μπροστά μας έναν από τους κρισιμότερους αγώνες της χρονιάς. Παρά τους τραυματισμούς που κι αυτή την εβδομάδα δε μας άφησαν να δουλέψουμε όπως θα θέλαμε, αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας που δίνουν ότι περισσότερο μπορούν σε κάθε προπόνηση όπως έκαναν και το περασμένο Σάββατο απέναντι στη δυνατή ομάδα του Παγκράτιου.

Το παιχνίδι αναμένεται να είναι δύσκολο και γι’ αυτό ζητάμε απ’ τον κόσμο να μην να δώσει το δυναμικό παρών και να μην απογοητεύεται. Πρέπει ο κόσμος με την παρουσία του να βοηθήσει την ομάδα να μείνει στην Α2. Ειδικά οι φίλοι του μπάσκετ, που χρόνια τώρα ζούσαν με το όνειρο της Α2, πρέπει να στηρίξουν την ομάδα μέχρι τέλους στην κρισιμότερη σαιζόν των τελευταίων χρόνων. Άλλωστε έπειτα από μια τέτοια περιπετειώδη χρονιά το 2007 ξεκίνησε η ανάκαμψη και η πορεία προς την Α2. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και τώρα, αρκεί να μην εγκαταλειφθεί η προσπάθεια.»