Γκίμας: «Δεν ήμασταν απογοητευτικοί αλλά άστοχοι»

Τη δεύτερή του ήττα γνώρισε ο Φίλιππος Βέροιας στον Λαγκαδά από τον Ερμή και ο Δημήτρης Γκίμας μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για την εικόνα της ομάδας, αναφέροντας. 

“Συγχαρητήρια στην ομάδα και στον κόουτς του Ερμή Λαγκαδά για τη δίκαιη νίκη. Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία  ενώ συγχαρητήρια αξίζουν και στους διαιτητές κυρίους Παγώνη και Ξερα.  Αυτή τη φορά ανεξαρτήτως απόδοσης εμφανιστήκαμε στο γήπεδο. Ήμασταν άστοχοι σε ελεύθερα σουτ από καλούς σουτέρ τα οποία θα μπορούσαν να αλλάξουν την τύχη μας.

Σήμερα δεν ήμασταν απογοητευτικοί αλλά άστοχοι. Διεκδικήσαμε το παιχνίδι μέχρι το 36. Κάναμε λάθη αλλά αγωνιστήκαμε.  Χάνοντας τα δυο πρώτα παιχνίδια χάσαμε την ευκαιρία να γίνουμε ομάδα έκπληξη. Αυτό ήταν το εύκολο κομμάτι του πρωταθλήματος.

Τώρα περνάμε  στα δύσκολα καθώς την Κυριακή αρχίζουν τα πρέπει. Το πρωτάθλημα είναι όπως ακριβώς περιμέναμε. Σκληρό, ανταγωνιστικό και με εκπλήξεις. Θα δικαιωθεί οποίος δουλεύει, έχει υπομονη και μπορεί να διαχειριστεί  ήττες και κρίσεις, όποιος έχει στομάχι γαλβανισμενο.

Οι φίλοι μας έχουν κάθε δικαίωμα να απογοητεύονται  όταν χάνουμε με τον τρόπο που χάσαμε πριν από μια εβδομάδα όχι όμως σήμερα. Δεν είμαστε ομάδα ανόδου. Ας είμαστε ρεαλιστές. Ήττες θα έλθουν όπως και νίκες. Την Κυριακή ο πρώτος τελικός”.