Γκίμας: «Η ομάδα δεν έχει τύχει σεβασμού»

Ο Φίλιππος Βέροιας ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με το Στρατώνι και ο Δημήτρης Γκίμας μίλησε στο επίσημο σάιτ της ομάδας για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση τονίζοντας την εμπιστοσύνη που έχει στους παίκτες του, ενώ αναφέρθηκε και στην ανομοιομορφία των σφυριγμάτων στις εννέα πρώτες αγωνιστικές. Στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μίλησαν και οι παίκτες,  Αλέξανδρος Ράπτης, Γιώργος Μπρόζος και  Κώστας Πάλλης.

«Κάθε παιχνίδι έχει την δική του σημασία. Στο σημερινό σημασία έχει ότι κερδίσαμε μια ομάδα η οποία προέρχεται από ένα σερί 5-0, έχει καλή ψυχολογία και δεν έχει άγχος», αναφέρει αρχικά ο Δημήτρης Γκίμας και συνεχίζει:

«Κάναμε καλό παιχνίδι στην άμυνα και πιστεύω ότι μέχρι αυτή την στιγμή έχουμε την καλ«ύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα αλλά δεν είναι αποτελεσματική. Και αυτό γιατί δεν μας έχει δώσει τις νίκες που θα θέλαμε. Αυτό σημαίνει ότι θέλουμε ακόμη αρκετή βελτίωση και στην άμυνα και στην επίθεση. Βέβαια αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών με Κασαμπαλή, Ορφανό και Τριχόπουλο κάνοντας τις προπονήσεις μας να μην είναι ολοκληρωμένες αλλά έχω εμπιστοσύνη στους παίχτες μου και πιστεύω ότι μας αξίζει το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι ο Φίλιππος είναι η καλύτερη ομάδα και θα είναι αυτός που στο τέλος θα πάρει το πρωτάθλημα θα είναι ο Φίλιππος.

Όσο αφορά την διαιτησία, και την ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγες μέρες ο πρόεδρος, δεν αφορά το παιχνίδι με του ΜΑΧΗΤΕΣ αλλά την ανομοιομορφία των σφυριγμάτων σε πολλά παιχνίδια μας. Βλέπω ότι στις εννέα αυτές αγωνιστικές κάποιες ομάδες, τις σέβονται περισσότερο κάποιες λιγότερο, ενώ η δική μας δεν έχει τύχει κάποιου σεβασμού. Παρόλα αυτά εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και το πρωτάθλημα πιστεύω θα κριθεί στο τέλος και στις λεπτομέρειες».

Με τη σειρά του ο Αλέξανδρος Ράπτης ανέφερε: «Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και σε κάθε εμφάνιση πρέπει η ομάδα να εμφανίζεται καλύτερη. Δυστυχώς στο προηγούμενο παιχνίδι δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Συνεχίζουμε δεν κάναμε τίποτα παρά μια νίκη παραπάνω. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που είναι συνεχώς δίπλα μας γιατί μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει χωρίς τον κόσμο δεν πάει πουθενά».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Μπρόζος δήλωσε: «Το Στρατώνι είναι μια πολύ καλή ομάδα όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα. Αυτό που έχει σημασία και κρατάμε, είναι η νίκη. Κοιτάμε το επόμενο εκτός έδρας με τον ΙΩΝΙΚΟ ΙΩΝΙΑΣ ελπίζοντας πάντα στην νίκη για να συνεχίσουμε μετά τα Χριστούγεννα δυνατά και να εκπληρώσουμε τους στόχους που θέσαμε από την αρχή. Πολύ σημαντικός παράγοντας είναι ο κόσμος που τον θέλουμε και στα εύκολα και στα δύσκολα».

Τέλος, ο Κώστας Πάλλης σχολίασε: «Προσπαθούμε να βρούμε ένα σταθερό ρυθμό στην πορεία του πρωταθλήματος. Είχαμε κάποια ατυχή αποτελέσματα με συνέπεια να επηρεαστεί η ψυχολογία μας. Σήμερα όμως η νίκη απέναντι σε μια ομάδα που ήταν πρώτη στο πρωτάθλημα ήταν δίκαιη. Για κάποιο διάστημα κάναμε κοιλιά, κάτι που πρέπει να διορθώσουμε στα παιχνίδια μας ώστε να κάνουμε τις απαραίτητες νίκες και να ανεβούμε βαθμολογικά».