Γκίμας: «Κρεμάστε τις σφυρίχτρες κύριοι δεν μπορείτε»

filippos_kymhΕντονα παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα απέναντι στην Κύμη, έχει ο Φίλιππος Βέροιας, ο οποίος με ανακοίνωσή του εκφράζει την αγανάκτησή του τονίζοντας πως δεν πρέπει να μπει ένα τέλος στην οικογενειοκρατία.

Η ανακοίνωση:

«Οχι στα τζάκια και στην οικογενειοκρατία, όχι σε ορισμούς σκιτζήδων σε βάρος μας, όχι στους φρουρούς της Αχαϊας, όχι στους προστάτες, όχι στον βιασμό της νοημοσύνης μιας ολόκληρης πόλης.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο μας που έδωσε και την ψυχή του για την φτάσει στην νίκη η ομάδα μας».

«Το σημερινό ήταν εμετικό»

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Γκίμας ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

«Όταν εχω το βίντεο θα το ανεβάσω. Στη θέση όμως των διαιτητών θα σταματούσα. Όταν κάποιος δεν μπορει σταματάει. Όταν δεν θα μπορώ θα σταματήσω. Σαν άνδρας. Όχι σαν καριερίστας όχι σαν σκιτζής όχι σαν προστάτης. Σαράντα χρόνια εχω βαρεθεί την οικογενειοκρατία τους διαδρόμους ,τους ορισμούς ημέτερων. Όλοι μας ξέρουμε κι όλοι μας κρυβόμαστε πίσω απ’ το δάχτυλο μας. Όλοι ξέρουν πως γίνονται οι ορισμοί πως προοδεύουν ορισμένοι. Πως σε παιχνίδια που ειναι θεωρητικά εύκολα ορίζονται σκιτζηδες.

Σύμφωνοι όπως σε κάθε παιχνιδι κάναμε κι εμείς λάθη. Λάθη έκαναν κι οι αντίπαλοι. Όμως σε όλα υπάρχει ένα όριο. Εγω λοιπόν που δεν είμαι καριερίστας που είμαι μέτριος που δεν θα προχωρήσω πουθενά που θα είμαι μια ζωή στο χωριό μου , εγώ ο γραφικός βλάχος απ τη Βέροια λέω ότι το σημερινό ήταν εμετικό. Κρεμάστε τις σφυρίχτρες κύριοι δεν μπορείτε. Όσο κι αν σας προστατεύουν όσο κι αν σας χαϊδεύουν δεν μπορείτε».