Γκίμας: «Μπροστά μας έχουμε δύσκολο παιχνίδι»

Τοπικό ντέρμπι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής (29/10) καθώς ο ΑΟΚ Βέροιας αγωνίζεται με τον Φίλιππο Βέροιας. Ο Δημήτρης Γκίμας μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, σχολιάζοντας:

“Εχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι. Η αντίπαλη ομάδα έχει δυο ήττες στις λεπτομέρειες αλλά έχει παίκτες έμπειρους που παίζουν πολλά χρόνια στην κατηγορία και σίγουρα ξέρουν πως να ξεπερνούν τέτοιες καταστάσεις.

Κατά τα λοιπά είναι για μας ένα παιχνίδι όπως όλα με μόνη ιδιαιτερότητα ότι οι δυο ομάδες είναι από την ίδια πόλη. Κι αυτό όμως έχει ξαναγίνει στο παρελθόν δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε θα είναι η τελευταία φορά.

Δεν υπάρχει κατι το ξεχωριστό εκτός εάν θέλουμε να ζούμε υποδυόμενοι τους σπουδαίους σε έναν φτωχό μίζερο μικρόκοσμο όπου νομίζουμε ότι όλοι ασχολούνται γύρω από δυο ομάδες Γ’ εθνικής. Δεν είμαστε ούτε Άρης-ΠΑΟΚ ούτε Ολυμπιακός–Παναθηναϊκός.

Επειδή νομίζω κανείς από όλους μας δεν θέλει να αποτελέσει τον παλιάτσο ενός αυτοσχέδιου ανοργάνωτου τσίρκου θα ασχοληθούμε μόνο με το μπάσκετ. Και θα ήταν ευχή μου να έλθουν στο γήπεδο συμπολίτες μας φίλοι του μπάσκετ κι όχι του κουτσομπολιού και του καφενείου.

Ασφαλώς και  θα αγωνιστούμε  για τη νίκη. Όπως πάντα έχουμε πίστη και θέλουμε να προχωρήσουμε”.