Γκίμας: «Παίξαμε πολύ γενναία απέναντι σε ποιοτικότερη ομάδα»

Το… καπέλο του έβγαλε ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Δημήτρης Γκίμας τόσο στον Διαγόρα Δρυοπιδέων για τη νίκη του, όσο και στην προσπάθεια των δικών του παιδιών στο παιχνίδι. «Παίξαμε πολύ γενναία και σήμερα απέναντι σε ποιοτικότερη ομάδα», ανέφερε ο έμπειρος προπονητής, που έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Διαγόρα για την επικράτησή του, ενώ έδωσε και το στίγμα του για τη συνέχεια. «Από το ερχόμενο Σάββατο ξεκινάει για μας το σημαντικό κομμάτι του πρωταθλήματος που ευελπιστούμε ότι θα σφραγίσει την παραμονή μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκίμας μετά την αναμέτρηση με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων…
«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Διαγόρα. Ήταν μια δίκαιη νίκη. Εμείς από την πλευρά μας στεκόμαστε δίπλα στον Δάνη Ελευθεριάδη και τον συλλυπούμαστε όπως και δίπλα στους τραυματίες μας. Παίξαμε πολύ γενναία και σήμερα απέναντι σε ποιοτικότερη ομάδα. Αξίζουν για μια ακόμη φορά συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους διαιτητές σε ένα πιστεύω πολύ δυνατό παιχνίδι ανεξάρτητα από το σκορ.

Από το ερχόμενο Σάββατο ξεκινάει για μας το σημαντικό κομμάτι του πρωταθλήματος που ευελπιστούμε ότι θα σφραγίσει την παραμονή μας. Θα χρειαστούμε λοιπόν τη βοήθεια και τη στήριξη των φίλων μας. Με τη βοήθεια ΣΑΣ και την ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ θα κινήσουμε και βουνά ακόμη».