Γκιζόγιαννης :«Να βγάλουμε ενέργεια για να πάρουμε τη νίκη»

gizogiannis andronikosΕνα ματς που χρίζει ιδιαίτερης προσοχής έχει μπροστά του ο Εθνικός καθώς το Σάββατο (23/1) αντιμετωπίζει τον Πανερυθραϊκό. Ο Δημήτρης Λιόγας και ο Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης μίλησαν για την επερχόμενη αναμέτρηση αναφέροντας:

«Η ομάδα προσπαθεί να βρει πάλι τον ρυθμό της μετά το ντέρμπι με την Κύμη», αναφέρει αρχικά ο Δημήτρης Λιόγας και συνεχίζει: «Ο Πανερυθραϊκός είναι μια ομάδα που έχει κερδίσει και την Κύμη και την Δόξα Λευκάδας και νομίζω αυτό δείχνει την δυναμική της. Εμείς από την πλευρά μας πιστεύω ότι έχουμε προετοιμαστεί σωστά και με τη βοήθεια του κόσμου μας θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι»

Με τη σειρά του, ο Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης εν όψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης σχολίασε:

Για το προηγούμενο ματς με την Κύμη:
«Θεωρώ ότι η ομάδα έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν μέσα στον πλάνο της. Παίξαμε αρκετά καλά στην επίθεση, είχαμε κάποια θέματα στην άμυνα αλλά παίξαμε βασικά ατού της ομάδας και χαμηλά. Πιστεύω ότι ήταν ένα πολύ καλό εκτός έδρας παιχνίδι για τον Εθνικό. Δεν είναι καιρός για δάκρυα, έχουμε μεγάλη συνέχεια αρχής γενομένης με τον Πανερυθραϊκό».

Για το ερχόμενο ματς με τον Πανερυθραϊκό:
«Ο Πανερυθραϊκός είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα, ο κορμός της αποτελείται από παίχτες που είναι χρόνια μαζί, ξέρουν πολύ καλά ο ένας τον άλλον και το ίδιο ισχύει και με τον προπονητή. Έχουν ένα ιδιαίτερο στυλ παιχνιδιού που αν δεν το προσέξεις μπορούν να σου κάνουν την ζημιά. Εμείς από την πλευρά μας προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα για τον αγώνα απέναντι στην ομάδα της Ερυθραίας και ευελπιστώ να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ και να πάρουμε τη νίκη».